Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu an işlemci ve ekran kartlarımda macun yok. İnternetten sipariş vereceğim ama kendi fiyatı kadar kargo çıkıyor. Nereden alabilirim sizce? İnternette kargosu ücretsiz olan birkaç ürün buldum ama sizin önerileriniz nedir? Ürün 1 Ürün 2
Dostum çok anlamam bu işlerden ama hepsiburada gibi bir siteden alman daha hayırlı olabilir ve bilindik markaları tercih etmeni öneririm. Bkz: Cooler Master.
Şu an işlemci ve ekran kartlarımda macun yok. İnternetten sipariş vereceğim ama kendi fiyatı kadar kargo çıkıyor. Nereden alabilirim sizce? İnternette kargosu ücretsiz olan birkaç ürün buldum ama sizin önerileriniz nedir? Ürün 1 Ürün 2
Amazondan premium alabilirsin, eğer daha önce hiç almadıysan ilk üyelik bedava. Veya premium alırsın sonra iade edersin premiumu yarısını falan geri yolluyorlardı.