I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 5 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, dün laptopumun termal macununu değiştirdim fakat görselde belirttiğim kısma macun sürmedim. Buraya macun sürmem gerekir miydi?
Merhaba arkadaşlar, dün laptopumun termal macununu değiştirdim fakat görselde belirttiğim kısma macun sürmedim. Buraya macun sürmem gerekir miydi?
sanalmaganda Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 173 5 Mart 2023 #2 İşlemciye süreceksiniz hocam. Artı 0 Eksi
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.677 Makaleler 6 Çözümler 550 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 5 Mart 2023 #3 Hayır. İşlemciye ve ekran kartına süreceksiniz. Artı 0 Eksi
WhiteFountain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.063 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Mart 2023 #4 Hayır işaretlediğiniz yere termal ped koyulur. Artı 0 Eksi
KS KS I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 5 Mart 2023 #5 sanalmaganda dedi: İşlemciye süreceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci ve ekran kartına uyguladım lakin izlediğim tüm videolarda o kısmada sürüyorlar o yüzden dedim acaba orayada mı sürmem gerekiyordu. WhiteFountain dedi: Hayır işaretlediğiniz yere termal ped koyulur. Genişletmek için tıkla... Hocam termal ped elimde yok böyle dursa bir sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
sanalmaganda dedi: İşlemciye süreceksiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci ve ekran kartına uyguladım lakin izlediğim tüm videolarda o kısmada sürüyorlar o yüzden dedim acaba orayada mı sürmem gerekiyordu. WhiteFountain dedi: Hayır işaretlediğiniz yere termal ped koyulur. Genişletmek için tıkla... Hocam termal ped elimde yok böyle dursa bir sıkıntı olur mu?
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Mart 2023 #6 İşaretlediğiniz yer ve onun solunda kalan bellek modüllerine termal ped konur. İşlemci ve ekran kartı üzerine termal macun sürülür. Artı 0 Eksi
İşaretlediğiniz yer ve onun solunda kalan bellek modüllerine termal ped konur. İşlemci ve ekran kartı üzerine termal macun sürülür.
KS KS I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 6 Mart 2023 #7 166307 dedi: İşaretlediğiniz yer ve onun solunda kalan bellek modüllerine termal ped konur. İşlemci ve ekran kartı üzerine termal macun sürülür. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şu an böyle dursa problem olur mu? Yani ped koymasamda olur mu yoksa koymam gerekir mi? Artı 0 Eksi
166307 dedi: İşaretlediğiniz yer ve onun solunda kalan bellek modüllerine termal ped konur. İşlemci ve ekran kartı üzerine termal macun sürülür. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şu an böyle dursa problem olur mu? Yani ped koymasamda olur mu yoksa koymam gerekir mi?
huoralcarin Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 195 Çözümler 1 6 Mart 2023 #8 Infleanka dedi: Hocam işlemci ve ekran kartına uyguladım lakin izlediğim tüm videolarda o kısmada sürüyorlar o yüzden dedim acaba orayada mı sürmem gerekiyordu. Hocam termal ped elimde yok böyle dursa bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İçini açtığınızda o kısımlarda termal ped var mıydı? zaten yoksa sıkıntı olmaz Artı 0 Eksi
Infleanka dedi: Hocam işlemci ve ekran kartına uyguladım lakin izlediğim tüm videolarda o kısmada sürüyorlar o yüzden dedim acaba orayada mı sürmem gerekiyordu. Hocam termal ped elimde yok böyle dursa bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İçini açtığınızda o kısımlarda termal ped var mıydı? zaten yoksa sıkıntı olmaz
KS KS I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 6 Mart 2023 #9 huoralcarin dedi: İçini açtığınızda o kısımlarda termal ped var mıydı? zaten yoksa sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Yoktu hocam. Artı 0 Eksi
huoralcarin dedi: İçini açtığınızda o kısımlarda termal ped var mıydı? zaten yoksa sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla... Yoktu hocam.
huoralcarin Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 195 Çözümler 1 6 Mart 2023 #10 Infleanka dedi: Yoktu hocam. Genişletmek için tıkla... E tamam o zaman orjinal halinde koymamışlarsa ve bugüne kadar sıkıntısız kullanmışsanız demek ki oralara konmuyor. işlemci ve ekran kartı macununu yenilemeniz yeterli. Artı 1 Eksi
Infleanka dedi: Yoktu hocam. Genişletmek için tıkla... E tamam o zaman orjinal halinde koymamışlarsa ve bugüne kadar sıkıntısız kullanmışsanız demek ki oralara konmuyor. işlemci ve ekran kartı macununu yenilemeniz yeterli.