Termal macun önemli mi?

Kaç ayda yılda bir değiştirmem lazım bir de kaç gram sürmek lazım?
Kryonaut olabilir, bir tüp ortalama 2 işlemciye yeter gibi düşünebilirsin, yani bir şişmiş nohut kadar yemekteki - çapraz çizgi halinde sürmek en kolayı, spatula ile yaya bilirsin de, fazlasını bulaşırsa etrafa temizlemeyi unutma.

Kimisi 6 ayda, kimisi yılda bir yenilenmesi gerektiğini söylüyor.
Öyle bir şey yok, bilgisayar ne zaman ısınmaya başlarsa o zaman yenilenmeli.
Kryonaut olabilir, bir tüp ortalama 2 işlemciye yeter gibi düşünebilirsin, yani bir şişmiş nohut kadar yemekteki - çapraz çizgi halinde sürmek en kolayı, spatula ile yaya bilirsin de, fazlasını bulaşırsa etrafa temizlemeyi unutma.
Kryonaut gereksiz pahalı şu an.

SELAM100 kodu ile daha önce sipariş verilmemiş hesaptan 179 TL'ye bunu al geç. 279 TL çok pahalı zaten buna.

Termal macun, soğutma bloğu ile işlemcinin temas yüzündeki oluşan milimlik boşluğu doldurarak basınç sağlar, yani çok çok önemli. Bütçenize göre önerelim. Ben sürekli Noctua H1 10gr tercih ediyorum, hem F/P hem de hemen bitmiyor bayağı götürüyor performansına da diyecek yok zaten tavsiye ederim.

Öyle bir şey yok, bilgisayar ne zaman ısınmaya başlarsa o zaman yenilenmeli.

Kryonaut gereksiz pahalı şu an.

SELAM100 kodu ile daha önce sipariş verilmemiş hesaptan 179 TL'ye bunu al geç.
Bütçe bilgilendirmesi için teşekkürler, bu sıcakta buz gibi bir bira gibi geldi SELAM100 kodu.

Termal macun, soğutma bloğu ile işlemcinin temas yüzündeki oluşan milimlik boşluğu doldurarak basınç sağlar, yani çok çok önemli. Bütçenize göre önerelim. Ben sürekli Noctua H1 10gr tercih ediyorum, hem F/P hem de hemen bitmiyor bayağı götürüyor performansına da diyecek yok zaten tavsiye ederim.
Basınç sağlar? Basınç sağlamazi, fizik dersi, yanlış bilgi.

Isı iletimi için yüzey arası boşlukları kapatarak ısı iletkenliği sağlar, basınç değil.

700 TL hocam dediğiniz macun..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı