Termal macun önerisi

Tamamdır, herkese teşekkür ederim Krynoaut alacağım.
Ben yine tekrardan uyarayım, olacaktır. Tabii ki %100 değil ama olmaya meyilli bir macun.

Ben yine tekrardan uyarayım, olacaktır. Tabii ki %100 değil ama olmaya meyilli bir macun.
Hocam ilk defa o markayı gördüm ama internette değerlerin doğru olmadığı birçok yorum gördüm. İçimde bi soru işareti kalmasın diye termal grizzly düşünüyorum.

Bide biraz akması sıkıntı olur mu? Olursa ne gibi sorunlara yol açar?

Çok iyi bir şekilde de sürseniz likidite fazla olunca soğutma bloğu montajından sonra tabaka fazla inceliyor hatta bazı yerlerde macun kalmıyor neredeyse. Bu pump out olunca da macunun kalitesinin pek bir önemi kalmıyor. Önerdiğim macun piyasadan alabileceğiniz en iyi f/p macundur. Evet 12.8W/m-k değerini vermiyor lakin 8.5 olan MX-4'ten daha iyi veya aynı performansı veriyor. Bununla ilgili bir inceleme ve karşılaştırma yaptığım yazımı okuyabilirsiniz.

Siz sonuçta buraya termal macunlar hakkında bilgi sahibi olmadığınız için konu açtınız. Platformda nispeten bu konuda bilgili ve tecrübeli biri olarak bu macunu öneriyorum. Tabii ki tercih sizin.

Hocam bir sonraki sefer artık sipariş verdim kargoya verildi. Gene de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…