Termal macun önerisi

Benim işlemcinin kendi fanı yeterli oluyordu, soğutucunun farkı ne oluyordu ki? Soğutucu alırsak termal macun sürmeye gerek olmuyor muydu?

Benim işlemcinin kendi fanı yeterli oluyordu, soğutucunun farkı ne oluyordu ki? Soğutucu alırsak termal macun sürmeye gerek olmuyor muydu?
R5 5600 ve üstü için stok soğutucu yetmiyor. Forumda her ay bir sürü konu açılıyor stok fanın yetmediğiyle ilgili, oyunlarda kaç derece oluyor işlemciniz acaba?

İşlemcinin kendi fanı yeterli oluyordu derken sistemim 70 dereceye ulaşmadı pek, ulaştığı olduysa bile 80 e çıkmadı.

Soğutucu tavsiyeleriniz için teşekkürler, işlemcimin çok ısındığı zamanlar olur ise yeni soğutucuya geçiş yaparım.

Şimdiye dek şahsen işlemcimde limitini aşan ısılar görmemiştim.

Sorun degil. Bence sogutucunuzu degistirmelisiniz kesinlikle ama aklinizda bulunsun, stok sogutucular yetersiz.

Soğutucu ne oluyor?

İşlemci soğutucusu. 1500 TL bütçe varsa kesinlikle değiştirin. Termal macun almaktan daha etkili olacaktır.
Bunu önerebilirim.
Daha uygun arıyorsanız bunu alabilirsiniz.
Bunu kullanıyorum ve oyunlarda 50-55 derece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…