Termal macun önerisi

ManisalıRTX

Decapat
Daha fazla  
İşlemci
i5 11400F
Merhaba. i5 11400F işlemci ve stok soğutuculu PC'mi aktif olarak 1 yıldır kullanıyorum ve sanırım termal macunlarını yenileme zamanı geldi. Bu hususta;

1) Termal macun markası fark eder mi? Ederse F/P olarak hangi markayı önerebilirsiniz?

2) Elimde saf alkol bulunmadığı için eski termal macunun kalıntılarını kolonya kullanarak çıkarmamın herhangi bir zararı olur mu?

Teşekkürler.

ttps://www.trendyol.com/arctic/mx-4-2019-termal-macun-4-gr-p-34823422x
MX-4 gayet iyidir hocam isterseniz daha bakabilirsiniz.

Merhaba. i5 11400F işlemci ve stok soğutuculu PC'mi aktif olarak 1 yıldır kullanıyorum ve sanırım termal macunlarını yenileme zamanı geldi. Bu hususta;

1) Termal macun markası fark eder mi? Ederse F/P olarak hangi markayı önerebilirsiniz?

2) Elimde saf alkol bulunmadığı için eski termal macunun kalıntılarını kolonya kullanarak çıkarmamın herhangi bir zararı olur mu?

Teşekkürler.
1) Butcenizi belirtin oyle yardimci olalim.
2) Ben islak mendille temizledim sorun olmaz bence.

Thermal Grizzly Kyronaut oneririm. 1 saat once surdum islemcime. Bosta 70 iken 40 derecelere dustu. Yukte ise 115 dereceden 65 dereceye dustu.

1) termal macun markası fark eder mi? Ederse F/P olarak hangi markayı önerebilirsiniz?

2) elimde saf alkol bulunmadığı için eski termal macunun kalıntılarını kolonya kullanarak çıkarmamın herhangi bir zararı olur mu?

Teşekkürler.

Evet fiyatına göre ve markasına göre performansı da değişiyor tabii ki işlemci soğutucunu söktüğünde eski termal macun kalıntıları kalacaktır bunlar pecete ile bastırarak silerseniz yeterli olur zaten kolonyaya falan girmeye gerek yok termal macun olarak önerimde fazlaya kaçmadan Arctic MX-4 kesinlikle efsane bir termal macun yalnız piyasada çok çakması var dikkatli ve bilindik yerlerden almanı öneririm.

1) Butcenizi belirtin oyle yardimci olalim.
2) Ben islak mendille temizledim sorun olmaz bence.

Thermal Grizzly Kyronaut oneririm. 1 saat once surdum islemcime. Bosta 70 iken 40 derecelere dustu. Yukte ise 115 dereceden 65 dereceye dustu.
Teşekkür ederim cevaplar için. Bütçe 150-200 TL bandına düşünebilirsek çok güzel olur.

Teşekkürler.
Kolonya ile çıkarabilirsiniz, ıslak mendil bile çıkarır. Önerim Arctic MX-4 olur hocam.

Tamamdır, peki sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim mesela hepsiburada falan sıkıntı çıkarır mı?
Satıcısına bağlı hocam. Teknobiyotik bildiğim kadarıyla yetkili satıcı, oradan alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı