Termal macun önerisi

Prisoners

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Thermal Grizzly ve Arctic MX-4, 5, 6 dışında alınabilecek en iyi termal macun nedir? Thermal Grizzly 1 gramı yüksek fiyatlı olduğu için tercih etmiyorum. Arctic MX 4'ü kullandım ama eski kullandığım yarı fiyatına aldığım macunla aynı performans verdiği için tercih etmiyorum. Bu iki marka dışında önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 400 TL.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Thermal Grizzly ve Arctic MX-4, 5, 6 dışında alınabilecek en iyi termal macun nedir? Thermal Grizzly 1 gramı yüksek fiyatlı olduğu için tercih etmiyorum. Arctic MX 4'ü kullandım ama eski kullandığım yarı fiyatına aldığım macunla aynı performans verdiği için tercih etmiyorum. Bu iki marka dışında önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 400 TL.

Bu düzeydeki macunlarda 2-3 dereceden fazla fark olmaz, ama ömürleri çok farklı, arkadaşın önerdiği MasterGel Pro V2 R3 iyi macundur, değişim sonrası 2 yıldan fazla ısılar bozulmadan kullanırsınız.

En iyisini istiyorsanız bunu alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı