Termal Macun Önerisi

Fırat Yapıcı

Megapat
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba arkadaşlar. Bugün elimdeki son macunumu da kullandım ve bitti. Biz de yenisi alacağız. Onun için önerilerini bekliyorum. Artic MX4 kullanıyorudum. Yeni alacağım macunu TR veya Amazon fark etmez. Ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Ek olarak 5-10TL için en iyisi varken bir düşünü almak istemiyorum. Üstadlar her zaman ki gibi sizden de yorum almak lazım. :D @er36po @Asım Demir

Features:

• Diamond particles measuring 0,0000015 cm rated at 8,3 w/mK
  • Extended -50°C to 250°C stable temperature range ideal for performance cooling
  • Lighter, easier to spread stable composition won't crack or dry out
  • Quantity: 4 g

@Asım Demir Hocam CPU'ya yeni macun uygulamadan önce saf alkol ile hem CPU'nun üstü hem de soğutucu bloğun altını siliyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa önerebileceğiniz temizlik yolları var mı? @er36po

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asım Demir Hocam CPU'ya yeni macun uygulamadan önce saf alkol ile hem CPU'nun üstü hem de soğutucu bloğun altını siliyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa önerebileceğiniz temizlik yolları var mı? @er36po
Hiçbir sorun olmaz. Yalnız, montaj öncesi iyice kurumasını bekleyin yine de.

İsterseniz böyle bir sprey alıp bezle filan uğraşmadan, direk sıkarak da resmen yıkayabilirsiniz. (Uçucu bir madde olduğundan kalıntısı, nemi filan da kalmaz.)

Kuruluyorum hocam. Peki sizin önerebileceğini temizlik önerisi var mı? Toz tutmasını nasıl engelleyebilirim şu kasanın içindeki ve ön yüzündeki filtreyi falan. 2-3 haftada bir kasayı dışarı çıkartıp hava ile temizliyorum. Çok sinir ediyor adamı. @er36po

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı