Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #21 Bence aşırı fazla para vermeye gerek yok daha iyi iletken olanlar sıvı metal oluyor sanırım onlar da riskli oluyor biraz.
Bence aşırı fazla para vermeye gerek yok daha iyi iletken olanlar sıvı metal oluyor sanırım onlar da riskli oluyor biraz.
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #22 Msevket44 dedi: Bence aşırı fazla para vermeye gerek yok daha iyi iletken olanlar sıvı metal oluyor sanırım onlar da riskli oluyor biraz. Genişletmek için tıkla... Evet, sıvı metallerin ısı iletkenliği oldukça iyidir fakat elektriği de ilettiği için diğer bileşenlere bulaştığında sisteme zarar verebilir.
Msevket44 dedi: Bence aşırı fazla para vermeye gerek yok daha iyi iletken olanlar sıvı metal oluyor sanırım onlar da riskli oluyor biraz. Genişletmek için tıkla... Evet, sıvı metallerin ısı iletkenliği oldukça iyidir fakat elektriği de ilettiği için diğer bileşenlere bulaştığında sisteme zarar verebilir.
Caglar95 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 188 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2018 #23 SvenNoderT dedi: Nanokatalog'a sordunuz mu stok durumunu? Stokta yoksa gelmesi uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Shimada Sensei dedi: 26 gün beklemiştim. "Biraz"ı biraz geçti Genişletmek için tıkla... Umarım söylediğiniz gibi bir sorun yaşamam. Çünkü bugün sitede tedarik sürecinde yazıyordu, sordum 1 hafta içinde elimize geliyor kargoyla max. 10 günde elinizde olur dediler olmadığı takdirde iptal ederim.
SvenNoderT dedi: Nanokatalog'a sordunuz mu stok durumunu? Stokta yoksa gelmesi uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Shimada Sensei dedi: 26 gün beklemiştim. "Biraz"ı biraz geçti Genişletmek için tıkla... Umarım söylediğiniz gibi bir sorun yaşamam. Çünkü bugün sitede tedarik sürecinde yazıyordu, sordum 1 hafta içinde elimize geliyor kargoyla max. 10 günde elinizde olur dediler olmadığı takdirde iptal ederim.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 3 Kasım 2018 #24 Mastergel Maker alternatif olarak Xi-3 HDT öneririm.
L levent_yavuz Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 589 Çözümler 2 4 Kasım 2018 #25 Merhaba Cooler Master'ın 3 macunu arasında güzel bir kıyaslama yapılmış. MasterGel ile IC value V1 arasında pek bir fark görünmüyor. MasterGel Pro ciddi anlamda başarılı diğer üçüne göre. Bir E-ticaret sitesinde 45 TL gibi bir fiyata buldumi kargoyla 52TL oluyor: MasterGel Pro Netsipariş MasterGel Termal macunları İncelemesi
Merhaba Cooler Master'ın 3 macunu arasında güzel bir kıyaslama yapılmış. MasterGel ile IC value V1 arasında pek bir fark görünmüyor. MasterGel Pro ciddi anlamda başarılı diğer üçüne göre. Bir E-ticaret sitesinde 45 TL gibi bir fiyata buldumi kargoyla 52TL oluyor: MasterGel Pro Netsipariş MasterGel Termal macunları İncelemesi