Termal macun önerisi

Aslında hemen hemen kaliteleri aynı macunların. Ben Vatanda satılan Xigmatek PTI-G3606 ürününü kullandım 2 kere aldım bittiği zaman gayette memnundum 32 TL olması lazım şuan bakmadım ama fiyatını hak ediyor bence bütçeniz 40 TL sanırım bütçenizi de aşmıyor testlerde ilk 10 sıraya giriyor bu arada öneririm. İşlemcim ve ekran kartım için kullanmıştım ısınma sorunu yaşamadım.

Bütçe sınırı olmadan önerebileceğiniz bir termal macun var mı?

İşlemci olarak Ryzen 7 2700x , soğutucu NZXT Kraken X72 var.
Soğutucuyu takarken ilk başta kendi stok macunuyla taktım ama vidalar biraz gevşek kaldı diye sökmek zorunda kaldım , mecbur termal macunu temizleyip elimde olan Cooler Master Hypergel ile değiştirdim.

İşlemci 1.35v'da 4.15 Ghz olarak çalışıyor ama daha fazla potansiyeli var. Stres testlerinde 4.2 Ghz'de stabil olarak kullanmak istiyorum o yüzden termal macunu yenileyip denemek istiyorum.

Bütçe sınırı olmadan önerebileceğiniz bir termal macun var mı?

İşlemci olarak Ryzen 7 2700x , soğutucu NZXT Kraken X72 var.
Soğutucuyu takarken ilk başta kendi stok macunuyla taktım ama vidalar biraz gevşek kaldı diye sökmek zorunda kaldım , mecbur termal macunu temizleyip elimde olan Cooler Master Hypergel ile değiştirdim.

İşlemci 1.35v'da 4.15 Ghz olarak çalışıyor ama daha fazla potansiyeli var. Stres testlerinde 4.2 Ghz'de stabil olarak kullanmak istiyorum o yüzden termal macunu yenileyip denemek istiyorum.

https://www.amazon.com/Thermal-Grizzly-Kryonaut-Grease-Paste/dp/B011F7W3LU

Diğer macunlarla karşılaştırma tablosu: Thermal Paste Round-up: CPU Water Cooling

Cooler Master MasterGel Maker veya Noctua NT-H1 öneririm.
Noctua için çok fazla sıvı diyorlar ama Cooler Master daha önce kullandım pek bir performans alamadım. Başka bir marka var mı önerebilceğiniz ?
@20 Percent Thermal-Grizzly'i Türkiye'de satan bir yer var mı?
Reddit'te çok öneriyorlardı.

Nanokatalog'ta vardı Kryonaut modeli fakat stok kalmamış. Başka yerde de göremedim. Ama Amazon'da Türkiye'ye gönderimi mevcut attığım linkte.
Nanakatalog yok ya stokta olsa bile almam artık 2 hafta bekletiyorlar adamı.

CoolerMaster MasterGel Maker Nano deniyecez herhalde , stokta bir yer bulamadım ama.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı