Termal Macun Önerisi

AheDo

Centipat
Katılım
23 Temmuz 2019
Mesajlar
41
Yer
Tokat/Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Bilgisayarımın termal macununu yenileyeceğim, Vatan Bilgisayar'dan alabileceğim kaliteli termal macun önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: Ryzen 5 2600
 
Yukarıdaki testten de gözüktüğü gibi Xigmatekle diğerleri arasında çok bir fark yok. O yüzden vatandan Xigmatek alabilirsiniz, fiyatı da uygun diye ben ondan almıştım.
 
Noctua NT-H1 (bulabilirseniz akışkanlık/viskozite ile ilgili bilinen sorunları giderilmiş ve termal iletkenliği bir tık daha arttırılmış NT-H2) ve Cooler Master MasterGel Maker Nano'yu şiddetle tavsiye ederim.

ayrıca bu tip ürünlerle ilgili tavsiye alma noktasında Çin'den getirdiği çöplerle "bu işlerden anlayan adam" imajı yaratmış illüzyonist "dostlaaar dostlar" tiplerini dikkate almayın. beni de dikkate almayın, doğru düzgün karşılaştırmalı testler yapıp zengin veriler sunan kişileri dikkate alabilirsiniz.

misal: Türkiye'deki En İyi 8 Termal Macun Kapışıyor [ Vol. 2 ] » Sayfa 1 - 15
 
Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas macununu öneririm kendimde kullanıyorum çok etkili bir termal macundur yada güvenilir bir satıcıdan Arctic Mx-4 2019 Edition macununu öneririm gramına göre biraz pahalıdır ama etkili macundur.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı