Termal macun olmuş mu?

Termal macunun paketini göstermişsiniz işlemciye. Tekrar sürün ya işlemciye güzelce yayın macunu ya da ortaya nokta damlatın o yayılır zaten kapatılınca.
x5_1141348285xcc.jpg

Hocam nasıl sürmüşüm?

Termal macunun paketini göstermişsiniz işlemciye. Tekrar sürün ya işlemciye güzelce yayın macunu ya da ortaya nokta damlatın o yayılır zaten kapatılınca.
Ben gittiğimde adam içine yanlışlıkla uçan sinek soktu hocam :D. İstese yapamazdı. Asla çiğköfte yemiyorum artık. İğrendim yani.
Mahalledeki çiğköfte dükkanındaki indirime giren İçine marul'U doldurup çiğköfteyi koklatıp satan Kişi gibi yapmışınız. :D
Biraz daha fazla sürebilirdin, sana tavsiyem yuvarlak şekilde sık termal macunu ve bir spatula gibi eşya ile yay. Az olmuş.
Ortaya damlatıp kartla basınç yaparak yaymanız daha mantıklıydı, işlemciye 3 kere "termal macun" diye fısıldamışsınız resmen.
Çok az sürüp her yere dağıtmışsın, sadece ortaya döküp onu hafifçe yaysan yeterdi.
Sizce olmuş mu hocam? Resmen koklatmışsınız :). Bir de macun nedir? Kıvamı kuru gibi geldi.
Bu zaten şırınganın tümüydü, kesilmiş kredi kartı ile yaptım nasıl düzeltebilirim macun bitti yani kalmadı.

Bas soğutucuyu sıcaklıklara bak, iyiyse yaza kadar kullan gitsin sonra bir daha düşünürsün.
Yük altında maksimum 65 averaj 50, boşta 35 hocam. İyi mi?

Elde yoksa mecbur, böyle bir süre kullanabilirsinizde çok uzun süreli kullanmayın dikkat edin.
Hocam herkes çok az demiş ama tüm paket az mı ?

Elde yoksa mecbur, böyle bir süre kullanabilirsinizde çok uzun süreli kullanmayın dikkat edin.
Maksimum ne kadar süre birde bu macun işlemci soğutucu (SE-224-XTS) kutusundan çıkandı. Bundan sonra hangi macunu kullanayım ?

Maksimum ne kadar süre bir de bu macun işlemci soğutucu (SE-224-XTS) kutusundan çıkandı. Bundan sonra hangi macunu kullanayım?

Hocam soğutucunuz güzel, bir de bundan sonra yapıştırırsanız işlemciniz yaz ayını kış diye geçirir 😄

Sağolun hocam, bu macunun hepsini mi kullanacağım ve bu macun denildiği gibi çok kalın olmamalı mı ? Bu sefer neden az oldu bilmiyorum acaba termal macun bir fikriniz var mı ?

Sağ olun hocam, bu macunun hepsini mi kullanacağım ve bu macun denildiği gibi çok kalın olmamalı mı? Bu sefer neden az oldu bilmiyorum acaba termal macun bir fikriniz var mı?

Hocam termal macunun tamamını kullanmayacaksınız tabii ki, macunu X şeklinde sürerseniz veya ortaya sürüp hafiften dağıtırsanız soğutucu kalan yerleri zaten dağıtacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı