Termal macun onerisi

usmanaggga

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 7500f
PALİT İNFİNİTY RTX 5070
GİGABAYTE A620M H
XPG Lancer Blade 6000Mhz CL30 16GB
Crucial P3 Plus 1TB 5000/3000
Dark freezer x123
1734093547157.png

Sayın forumdaş arkadaşlarım, adama MX6 öneriyorsunuz çokça saygı duyuyorum. Ancak Macunda önemli olan iletim meselesidir. Önerdiğiniz macun 7.5 W/m-K değerinde bir iletim sağlıyor. Kardeşim sen ZM-STC10 al 11.5W/m-K Veya şöyle yönlendiriyim seni iletimi yüksek hangisi hoşuna giderse o markayı almanı tavsiye ederim.

Sayın forumdaş arkadaşlarım, adama MX6 öneriyorsunuz çokça saygı duyuyorum. Ancak macunda önemli olan iletim meselesidir. Önerdiğiniz macun 7.5 w/m-k değerinde bir iletim sağlıyor. Kardeşim sen ZM-STC10 al 11.5W/m-K veya şöyle yönlendiriyim seni iletimi yüksek hangisi hoşuna giderse o markayı almanı tavsiye ederim.

Sadece iletim değeri yeterli olmuyor ama macunun ısıya verdiği tepki önemli mesela MX4 yıllardır giriş macun olarak bilinir ama ben sevmem ısıyı görünce su gibi oluyor.
MX6'da bu yok. Sizin önerdiğiniz macunu ısıya nasıl tepki veriyor çok bilmiyorum.

Sadece iletim değeri yeterli olmuyor ama macunun ısıya verdiği tepki önemli mesela MX4 yıllardır giriş macun olarak bilinir ama ben sevmem ısıyı görünce su gibi oluyor.
MX6'da bu yok. Sizin önerdiğiniz macunu ısıya nasıl tepki veriyor çok bilmiyorum.
Yıllardır kullanıyorum. MX6 merdiven altı PC temizliği yapan bilgisayarcıların ucuz malzeme olarak kullandığı bir macundur benim gözümde. Yine kendi görüşüm eğer en iyisini almak istiyorsan Grizzly Kryonaut. Ama tercih meselesi bunlar ben yıllardır stc10 kullanıyom

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı