Termal macun pump-out-effect nasıl engellenir?

Hocam bu pad yerine Thermal Grizzly Carbonaut alsak daha iyi sonuç elde etmezmiyiz sıcaklık olarak.

Bu Carbonaut'tan 10 kat daha iletken.
Ama hocam carbonautun iletkenliğinde 62.5, bu attığnız linkteki pad ise 8.5 gözüküyor farklı bir olaymı var da bu 8.5 olan daha iletken oluyor.

Hocam bu pad yerine Thermal Grizzly carbonaut alsak daha iyi sonuç elde etmez miyiz sıcaklık olarak.

Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum ama bu ürünü bu linkten başka yerde bulamadım.
İsmi Honeywell 7950. bu mu? Bu site harici nereden bulabilirim bilginiz var mı? YouTube'da falan da denk gelmedim pek buna ama pump put olayından bayağı muzdaribim. En son grizly carbonat almaya karar verdim bu konuyu gördüm.

@PyXs mastergel maker pump out yaptı mı?

@PyXs mastergel maker pump out yaptı mı?
Evet hocam yapıyor ama işlemci ve ekran kartının üzerine az miktarda sıkarsanız pump out daha az oluyor ve macun daha uzun sure dayanıyor. Benim Termal macun değişimi üzerinden 11 ay geçti ilk zamanlar GTA 5 i 78-80 derecede oynuyordum şuan 88-90 derecede oynatıyor. Termal pad gerçekten sabit sıcaklıklar veriyorsa onu kullanmanızı öneririm.

Ayni sorunu yasayan arkadaşlar varsa yardimci olabilirim.

Lütfen yardımcı olur musunuz yahu. 1-2 hafta gayet iyiydi pump out yaptı sonra FPS düşmesi yemeye başladım her oyunda. MX6 kullandık macun olarak. ASUS TUF laptop kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…