Termal macun pump out effect

mertcanhkn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Lenovo Legion 5 laptopuma 1 ayda 2. defa MX4 termal macun sürdüm fakat sürdükten 4 5 gün sonra işlemcide sıcaklık artışı oluyor. Biraz araştırdım pump out effect diye bir durum oluyormuş, bunu engellemek için nasıl bir macun kullanmam gerekiyor?

Benim laptopta stock macun vardı ve pump out olmuş. LİNK laptop için bu ürünü öneriyorlar MX4 akışkan olduğu için maalesef bu sıkıntıyı çıkartıyor. Ben 2 gün önce bu ürünü uyguladım sıcaklık değerlerini bu laptopta bu kadar düşük hiç görmemiştim . Kıvamı daha yoğun olduğu için pump out yapmayabilir.

Mealesef laptoplar da macunların çoğu pump out olur. Sosyal de de bu konu ile ilgili birçok başlık var. Ben kendi laptopumda Honeywell PTM 7950 adlı bir ürün kullanıyorum. Pad haline gitirilmiş bir macun. Aşağıdaki videoda detaylı bir şekilde anlattım. Kullanım öncesi ve sonrası testleri mevcut. Bu videoyu hazırlayalı 8 ay oldu. Hala aynı performansı veriyor. Şiddetle öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sosyalde diğer arkadaşların hazırladığı şu konulara da bakabilirsin.

inceleme 1
inceleme 2

Son düzenleme:

Daha uzun kullanmış olan var ise yorum yapabilir mi?

Teşekkür ederim Cooler Master aldım deneyeceğim umarım bu sorun çözülür.

Daha uzun kullanmış olan var ise yorum yapabilir mi?

Son düzenleme:
Şimdi sürdüm macunu gerçekten bayağı katı bir macun vıcık vıcık değil o yüzden pump out yapacağını düşünmüyorum, uzun kullanım testi mi paylaşacağım.

Şimdi sürdüm macunu gerçekten bayağı katı bir macun vıcık vıcık değil o yüzden pump out yapacağını düşünmüyorum, uzun kullanım testi mi paylaşacağım.

İlk izlenimin nasıl? Yüklü oyunlarda ki durumu ne? Cinebench'ya da 3D mark gibi programlarla test ettiysen sonuçları atarsan daha rahat yorum yapılır. İki hafta sonra da bu sonuçları karşılaştırınca pump out olma durumu daha iyi belli eder kendini.

Stok macun ile en az 10-15 derece fark var değil mi? Nereden temin ettiğinizi güncel bir site ile paylaşabilir misiniz? Aklımda sıvı metal var bu macun ile son kez denemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…