Termal macun pump out effect

Honeywell elime ulaştı, maksimum 75-80 dereceyi görüyorum CPU'da. GPU kısmında ise tam verim alamayanlar olmuş ama ben iyi değerler aldım 65-70 aralığında maksimum 75i gördüm. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna aldığımda işlemci Turbo özelliği kapanıyor o şekilde oyunlara girdiğimde PC sıcaklığı 60-70 aralığında seyrediyor. 31*50 boyutu bir kere daha değişim yapabilecek kadar kaldı. Çinden gelmesi toplam 20 gün sürdü.

*Edit: Bu değerleri Sons of the forest oyununda full ayalarda dlss kalite modunda aldım.

Honeywell elime ulaştı, maksimum 75-80 dereceyi görüyorum CPU'da. GPU kısmında ise tam verim alamayanlar olmuş ama ben iyi değerler aldım 65-70 aralığında maksimum 75i gördüm. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna aldığımda işlemci Turbo özelliği kapanıyor o şekilde oyunlara girdiğimde PC sıcaklığı 60-70 aralığında seyrediyor. 31*50 boyutu bir kere daha değişim yapabilecek kadar kaldı. Çin'den gelmesi toplam 20 gün sürdü.

*Edit: Bu değerleri Sons of The Forest oyununda Full ayalarda DLSS kalite modunda aldım.

Honeywell candır. Orijinali alınıp düzgün yapılırsa sonuçlar iyi olur. Güle güle kullan.

En az 10-15 derece var. Laptop da Turbo fan ı hiç açmıyorum. Honeywell ile oto fanda GPU 70, CPU da 75'i geçmiyor.

Maalesef Türkiye'de satışı yok. Ben ebuy7 üzerinden Çin'den aldım. Aşağıda linkini bırakıyorum. Buradan alan çok kişi oldu. Ali Express'te de var satışı ama oradan alan birkaç kişi de aynı performansı vermediğini gördüm. O yüzden orijinal olmama ihtimali var.

ebuy7-honeywell

Farklı boyutlar var. 31*50 olan iki çipe de 2 defa yetiyor. Ama ben daha fazla almayı öneriyorum. Elde yedek bulunması açısından. İlk uygulama da el alışkın olmadığı için yanlış yapılırsa ikinci defa düzgün yapsan bile elinde hiç yedek kalmamış oluyor.

Hocam bunu almayı düşünüyorum. Laptop hem işlemci hem ekran kartı chipine yeteri kadar büyüklükte mi? Siz nasıl yaptınız?

Hocam bunu almayı düşünüyorum. Laptop hem işlemci hem ekran kartı chipine yeteri kadar büyüklükte mi? Siz nasıl yaptınız?

20*30 boyutu iki çipe de yeter. Ama hata olması durumunda tekrar yapma şansın kalmaz. O yüzden büyük boyut alman daha mantıklı olabilir.

20*30 boyutu iki çipe de yeter. Ama hata olması durumunda tekrar yapma şansın kalmaz. O yüzden büyük boyut alman daha mantıklı olabilir.
20x30 dan 2 tane alsam olur mu?

bunu direkt işlemcinin üstüne mi koyuyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı