Termal macun pump out effect

Stok macun ile en az 10-15 derece fark var değil mi? Nereden temin ettiğinizi güncel bir site ile paylaşabilir misiniz? Aklımda sıvı metal var bu macun ile son kez denemek istiyorum.

En az 10-15 derece var. Laptop da Turbo fan ı hiç açmıyorum. Honeywell ile oto fanda GPU 70, CPU da 75'i geçmiyor.

Maalesef Türkiye'de satışı yok. Ben ebuy7 üzerinden Çin'den aldım. Aşağıda linkini bırakıyorum. Buradan alan çok kişi oldu. Ali Express'te de var satışı ama oradan alan birkaç kişi de aynı performansı vermediğini gördüm. O yüzden orijinal olmama ihtimali var.

ebuy7-honeywell

Farklı boyutlar var. 31*50 olan iki çipe de 2 defa yetiyor. Ama ben daha fazla almayı öneriyorum. Elde yedek bulunması açısından. İlk uygulama da el alışkın olmadığı için yanlış yapılırsa ikinci defa düzgün yapsan bile elinde hiç yedek kalmamış oluyor.

Hocam vergi vs. toplam kaça geliyor?

Hocam vergi vs. toplam kaça geliyor?

Ben ilk aldığımda 31*50 boyutu 240 TL'ye gelmişti sanırım. Ama şu an kur farkı da olur.
31*50 alsan 6.11 dolar. 19 TL'den 116 TL yapar.
Buna bir de %40 gümrük vergisi ekle. 116+45 = 161 TL.
Kargo da e- packet ile alsan 5,34 dolardan 101 lira da kargo.
Toplam
116 ürün + 45 vergi + 101 kargo = 262 TL

Vergilendirme de bir değişiklik olmadıysa aşağı yukarı böyle bir fiyat çıkması lazım.

Değer mi değer. Ama kargo parasını ödemişken elinde de bulunması açısından daha büyük bir boyut almak daha mantıklı gibi geliyor. Ki elindeki fazlayı TR de almak isteyen de çıkıyor. Herkes yurt dışından alışveriş yapmak istemiyor.

Bu bütçe ile sıvı metal de mümkün hocam kafam oraya da gidiyor açıkçası. Tüm önlemleri aldıktan sonra çantada vs. sıvı metal nasıl olur acaba?

Bu bütçe ile sıvı metal de mümkün hocam kafam oraya da gidiyor açıkçası. Tüm önlemleri aldıktan sonra çantada vs. sıvı metal nasıl olur acaba?
Sıvı metal daha iyi sonuçlar veriyor tabi ki. Ama riski var. Çok dikkatli yaparım dersen, elin alışkın ve yakınsa sıvı metal alman daha mantıklı. Ama ben anakartı hiç etme riskine giremedim. Honeywell i uygulanmak çok daha kolay ve riski çok daha az.

Ben macbook pro da kullanıyorum sıvı metal ve şunu fark ettim aslında notebooklar ısınmıyor macunları kötü sadece.

Ben macbook pro da kullanıyorum sıvı metal ve şunu fark ettim aslında notebooklar ısınmıyor macunları kötü sadece.
Hocam sürekli taşıyorum ben laptopu. Çantada dik ve uzun süreli yolculuklar da yapıyorum. Siz nasıl çözdünüz bunu?

Honeywell PTM7950 31*50 boyutunu aldım ebuy7 üzerinden $6.11 bugün gümrük ücreti belirlendi. Bilgilendirme amacıyla paylaşayım dedim hem gümrük ücreti hem de kargo süresi açısından bilgilendirici olur diye düşündüm.

Arkadaşlar Cooler Master bile pump out oluyor vallahi ne yapacağımı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…