Termal macun pump out effect

Honeywell elime ulaştı, maksimum 75-80 dereceyi görüyorum CPU'da. GPU kısmında ise tam verim alamayanlar olmuş ama ben iyi değerler aldım 65-70 aralığında maksimum 75i gördüm. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna aldığımda işlemci Turbo özelliği kapanıyor o şekilde oyunlara girdiğimde PC sıcaklığı 60-70 aralığında seyrediyor. 31*50 boyutu bir kere daha değişim yapabilecek kadar kaldı. Çinden gelmesi toplam 20 gün sürdü.

*Edit: Bu değerleri Sons of the forest oyununda full ayalarda dlss kalite modunda aldım.

Honeywell candır. Orijinali alınıp düzgün yapılırsa sonuçlar iyi olur. Güle güle kullan.

İfadeler: Wol

Hocam bunu almayı düşünüyorum. Laptop hem işlemci hem ekran kartı chipine yeteri kadar büyüklükte mi? Siz nasıl yaptınız?

20*30 boyutu iki çipe de yeter. Ama hata olması durumunda tekrar yapma şansın kalmaz. O yüzden büyük boyut alman daha mantıklı olabilir.

20*30 boyutu iki çipe de yeter. Ama hata olması durumunda tekrar yapma şansın kalmaz. O yüzden büyük boyut alman daha mantıklı olabilir.
20x30 dan 2 tane alsam olur mu?

bunu direkt işlemcinin üstüne mi koyuyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…