Termal macun sonrası fan hızı artışı

DemirHuseyinn

Hectopat
Arkadaşlar selam, dün H100i Elite Capellix modeli kasama sığmadığı için iade ettim fakat, takmayı denerken 12400F stok fanını çıkartıp tekrar takarken macun yenilemem gerekiyordu MX-4 modelini kullandım normalde 2 3 gün önce PUBG gibi oyunları oynarken yük altında fanlardan inanılmaz sesler çıkmıyordu ve rahatça oynayabiliyordum fakat şu an boştayken 42 - 46 derece arasında seyir ediyor ve oyuna girdiğimde 3000RPM de çalışmasına rağmen 76 - 80 dereceleri görüyor ve inanılmaz ses çıkartıyor bir yerde hata mı yaptım acaba macunu da güzel sürdüğümü düşünüyorum çok canımı sıktı bu olay sıfır sistem aldım çekmediğim dert tasa kalmadı yardımcı olursanız sevinirim.

Not: 12400F Zotac 4060 16 GB RAM H610M - e ve Zoko melody white kasa için kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum önerileriniz varsa sevinirim.

Soğutucu tam oturmamış olabilir ya da eksik-fazla macun sürülmüş olabilir. Tekrar kontrol etmekte fayda var. Macunun da tarihinin geçmediğinden emin ol.

Macunu 3 4 ay önce almıştım ama galiba birkaç gün kapağı açık kalmıştı sorun olur mu ki zaten üst kısmındaki tabaka donuyor kendinliğinden ve gerçekten artık bu kadar ıvır zıvırla uğraşmaktan çok yoruldum şimdi çıkartıp tekrardan yeniledim termal macunu bu kez kartla tüm noktalara yaydım Opera'da gezinirken 44 derece ve fanlar 1150 RPM'de çalışıyor sanırım kule tipi almak zorundayım.

Macunu 3 4 ay önce almıştım ama galiba birkaç gün kapağı açık kalmıştı sorun olur mu ki zaten üst kısmındaki tabaka donuyor kendinliğinden ve gerçekten artık bu kadar ıvır zıvırla uğraşmaktan çok yoruldum şimdi çıkartıp tekrardan yeniledim termal macunu bu kez kartla tüm noktalara yaydım Opera'da gezinirken 44 derece ve fanlar 1150 RPM'de çalışıyor sanırım kule tipi almak zorundayım.
44 gene kabul edilebilir internette gezinmeye, hava akışı nasıl kasa içerisinde belki soğutucu yeterli hava alamıyordur.

44 gene kabul edilebilir internette gezinmeye, hava akışı nasıl kasa içerisinde belki soğutucu yeterli hava alamıyordur.

3 tane normal bir tane egzoz fan var dediğim gibi normalde oyunlarda bu kadar fazla gürültülü çalışmıyordu.

3 tane normal bir tane egzoz fan var dediğim gibi normalde oyunlarda bu kadar fazla gürültülü çalışmıyordu.

Sırf FIFA'yı güzel oynayamıyorum diye sıvı soğutucu alayım dedim başıma gelmeyen kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı