Lusyz
Kilopat
Almanya'dan Arctic Liquid 360 sipariş ettim. İçinden tek uygulamalık 0.8g MX5 çıktı.
He o zaman tamam hocam hayırlı olsun bir dahakine kendiniz yapmaya çalışın işlemciye bunu yapan size neler yapmaz
Almanya'dan Arctic Liquid 360 sipariş ettim. İçinden tek uygulamalık 0.8g MX5 çıktı.
MX 5 çıkmadı ki?
Hocam tanıdığım günlük bilgisayarlarla daha çok ilgileniyor. Çünkü boştayken sıcaklıklarım normaldi. Termal macunu da ona göre almış olabilir.
Hocam bende şimdi dizüstü bilgisayarımın işlemci ve ekran kartı macununu değiştireceğim. Gerçekten bu dediğiniz miktarda sürmek yeterli oluyor mu diye merak ediyorum. Macunu iyice işlemciye yaymak gerekmiyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.İyice temizleyip X şeklinde ve çok kalın olmayak şekilde macunu uygulayıp soğutucuyu takıp tekrar bakın sıcaklıklara. Kendiniz de yapabilirsiniz basit bir işlem, ucuz macun da kullanmamanızı öneririm.
Valla hocam bu konularda biraz acemiyim. Kasa da değişince işin içinden kendim çıkamazdım o abim de olmasa. Teşekkürler.He o zaman tamam hocam hayırlı olsun bir dahakine kendiniz yapmaya çalışın işlemciye bunu yapan size neler yapmaz![]()
MX 6 bile çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.