Termal macun sonrası sıcaklık 95 derece

MX 5 çıkmadı ki?

MX-6 bile çıktı.

Hocam tanıdığım günlük bilgisayarlarla daha çok ilgileniyor. Çünkü boştayken sıcaklıklarım normaldi. Termal macunu da ona göre almış olabilir.

Neyse en azından düzeltmişsiniz. Daha önce hiç macun uygulamamış birisi bile Youtube'da uygulama videolarına bakarken macundaki garipliği anlardı diye düşünüyorum. İşlemcinin yüzeyinde bile tutunamamış baksana balçık gibi.

İyice temizleyip X şeklinde ve çok kalın olmayak şekilde macunu uygulayıp soğutucuyu takıp tekrar bakın sıcaklıklara. Kendiniz de yapabilirsiniz basit bir işlem, ucuz macun da kullanmamanızı öneririm.
Hocam bende şimdi dizüstü bilgisayarımın işlemci ve ekran kartı macununu değiştireceğim. Gerçekten bu dediğiniz miktarda sürmek yeterli oluyor mu diye merak ediyorum. Macunu iyice işlemciye yaymak gerekmiyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

He o zaman tamam hocam hayırlı olsun bir dahakine kendiniz yapmaya çalışın işlemciye bunu yapan size neler yapmaz
Valla hocam bu konularda biraz acemiyim. Kasa da değişince işin içinden kendim çıkamazdım o abim de olmasa. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…