Lawrus Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Bir arkadaşım işlemciyi çıkartıp termal macun sürmüş ve fanıyla oynamış biraz. PC çalışıyormuş ama ekran gelmiyormuş işlemci bozulmuş olabilir mi? Nereden anlaşılır?
Bir arkadaşım işlemciyi çıkartıp termal macun sürmüş ve fanıyla oynamış biraz. PC çalışıyormuş ama ekran gelmiyormuş işlemci bozulmuş olabilir mi? Nereden anlaşılır?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 1 Nisan 2024 #11 Montaj sırasında RAM'lere temas etmiştir, cıkarsın RAM'lerini silsin silgiyle 1 tanesini CPU'ya uzak olan slota takıp calıstırsın. Artı 0 Eksi
Montaj sırasında RAM'lere temas etmiştir, cıkarsın RAM'lerini silsin silgiyle 1 tanesini CPU'ya uzak olan slota takıp calıstırsın.
spaghettisosu Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.809 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara, Ankara, Güzel Ankara... Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik... 1 Nisan 2024 #12 halilserkan dedi: Sokete macun girse bile açılır illa ondan olacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Sokete girerse arada temassızlık mı ne yapabiliyordu yada iletimi engelliyordu, temizleyince açılıyor ama. Lawrus dedi: biraz kenarlarına kaçmış. Genişletmek için tıkla... Ondan olacağını zannetmiyorum, bir temizlesin yine de. Lawrus dedi: İşlemciyi çıkarmadan sürmüş,biraz kenarlarına kaçmış. Genişletmek için tıkla... Görüntü kabloları? Artı 0 Eksi
halilserkan dedi: Sokete macun girse bile açılır illa ondan olacağını sanmam Genişletmek için tıkla... Sokete girerse arada temassızlık mı ne yapabiliyordu yada iletimi engelliyordu, temizleyince açılıyor ama. Lawrus dedi: biraz kenarlarına kaçmış. Genişletmek için tıkla... Ondan olacağını zannetmiyorum, bir temizlesin yine de. Lawrus dedi: İşlemciyi çıkarmadan sürmüş,biraz kenarlarına kaçmış. Genişletmek için tıkla... Görüntü kabloları?
6 678898 Picopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 885 Çözümler 7 1 Nisan 2024 #13 halilserkan dedi: Açılmaz ki yanlış taksa. Ki taktı diyelim intelse takılabilir belki amd takılmıyor Genişletmek için tıkla... hocam ben yanlışmı anlıyorum arkadaşmı yanlış anlatmış bilgisayara güç geliyormuş ama açılmıyormuş ben bunu anladım monitör veya ekran kartıyla ilgili bir sıkıntıda olabilir başka bir monitörü bağlamayı deneyin Artı 0 Eksi
halilserkan dedi: Açılmaz ki yanlış taksa. Ki taktı diyelim intelse takılabilir belki amd takılmıyor Genişletmek için tıkla... hocam ben yanlışmı anlıyorum arkadaşmı yanlış anlatmış bilgisayara güç geliyormuş ama açılmıyormuş ben bunu anladım monitör veya ekran kartıyla ilgili bir sıkıntıda olabilir başka bir monitörü bağlamayı deneyin
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #14 Kart eski ise hdmi değilde vga ile denesin varsa benim eski kartta öyle sorun vardı Artı 0 Eksi