Montaj sırasında dokunmus olabilirim''Hata yapmadım'' diyorsun ama eksik ya da yanlış bir şey yapmış olabilirsin. Bakır ısı borusuna dokundun mu?
3 Yıl ÖnceEğer dokunduysa olabilir. Çünkü bakır oksijen ile tepkime yapıyor. Tabi, bunun sonucunda ise PC ısınıyor. Çünkü oksijen yanıcı madde. Bu arada ne zaman aldın PC'yi?
Garantisis bitti malesef :SGarantisi kaç yıl? Eğer garantisi sürüyorsa nerden aldıysan oraya ver ki yapsınlar. Laptop fanı bulman zor. İşlemci soketine göre fan bulursun ama laptopa özel işlemci soketine bulman çok çok zor.
Hava boşlukları kalmadı,sanırım dediğiniz gibi bakır borudan kaynaklanıyorTermal macun ile CPU, GPU Arasında hava boşlukları kalmış ve oksijen bakır ile tepkimeye girmiş olabilir. Ya da arkadaın dediği gibi bakır ısı borularına el deydirdiysen.
Yasadığınız yerin çevresindeki bir bilgisayar tamircisi ya da laptop tamircilerine bırakırsan makul bir ücret karsılığında gerekeni yaparlar diye düşünüyorum. Umarım hayırlısı olur. İyi günler.Hava boşlukları kalmadı,sanırım dediğiniz gibi bakır borudan kaynaklanıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.