Masaüstü bilgisayar için mi laptop için mi istiyorsunuz?F/P termal macun arıyorum. MX4 almayı düşünüyorum ama piyasada sahtesi çok sanırım. Tavsiye ettiğiniz başka macun var mı? Güvenilir bir satıcı ile link bırakırsanız çok sevinirim.
Masaüstünde pumpout yapabiliyor. Laptop için alınabilir. Masaüstü için MX-6 ya da Kryonaut gayet iyidir.
F/P termal macun arıyorum. MX4 almayı düşünüyorum ama piyasada sahtesi çok sanırım. Tavsiye ettiğiniz başka macun var mı? Güvenilir bir satıcı ile link bırakırsanız çok sevinirim.
https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-actcp00002b-pm-HB00000KBT84 satıcısı Hepsiburada zamanında almıştım sıkıntı yaşamadım.
Hem laptop hem masaüstü için ama önceliğim laptopMasaüstü bilgisayar için mi laptop için mi istiyorsunuz?
Ne tavsiye edersiniz peki?Orijinali de iyi değil.
Tavsiyem yukarıda zaten ama ortak kullanacaksanız MX-6 öneririm hem de daha fazla içeriği.Ne tavsiye edersiniz peki?
Hocam 1gram olması fiyat konusunda biraz soru işareti uyandırdı. Mx4 4 gram ve ortalama 6 ayda bir macun değişimi yapıyorum. Mx6 4 kullanımda biter gibi düşünürttuTavsiyem yukarıda zaten ama ortak kullanacaksanız MX-6 öneririm hem de daha fazla içeriği.
![]()
Genel Markalar ARCTICAR ACTCP00080A MX-6 4G Yüksek Performanslı Termal MacunMX-6 4G Yüksek Perform Termal Macun - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar ARCTICAR ACTCP00080A MX-6 4G Yüksek Performanslı Termal MacunMX-6 4G Yüksek Perform Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam 1gram olması fiyat konusunda biraz soru işareti uyandırdı. MX4 4 gram ve ortalama 6 ayda bir macun değişimi yapıyorum. MX6 4 kullanımda biter gibi düşünürttu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.