Termal macun ve Ped önerisi

• Konuyu başlatan MONY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 417

MONY

Hectopat
Daha fazla  
İyi sabahlar, işlemcim için yıllardır MX4 kullanıyordum artık değiştirmek istiyorum ve ekran kartımın da bakımını yapmak istiyorum. Ekran kartım 1660S Gaming X, işlemcim R5 5600. ekran kartı ve işlemci için ölçülerine göre termal ped arıyorum, çok anlamam bundan işlemci ve ekran kartı için kullanabileceğim bir termal macun önerisi alabilir miyim?

Hava soğutucumu değiştirmek istiyorum, aklımda Thermalright peerless var Gaming Gen'de 1300TL olması lazım. Bu seviyede daha iyi ve daha kullanışlı bir hava soğutma varsa yazabilirseniz çok memnun olurum, eğer yoksa bu hava soğutucuyu alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun olarak önerilerim Arctic MX-4 / Noctua NT-H1/ thermal grizlly Kryonaut / Cooler Master MasterGel maker / Thermal Grizzly Conductonaut.
Ped olarak: Thermal Grizzly minus pad 8

Merhaba150 koduyla 150TL indirim yapıyorlardı 12 Mart son diye biliyorum.
300 TL üzeri geçerli diye hatırlıyorum kod. Pazarama
Aynı kod ile bu alınabilir.

Hava soğutucumu değiştirmek istiyorum, aklımda Thermalright peerless var Gaming Gen'de 1300TL olması lazım. Bu seviyede daha iyi ve daha kullanışlı bir hava soğutma varsa yazabilirseniz çok memnun olurum, eğer yoksa bu hava soğutucuyu alacağım.

Soğutucu seçiminiz güzel.

Bende 250TL üzeri diye hatırlıyorum hocam.
1741592861309.png

Merhaba150 koduyla 150TL indirim yapıyorlardı 12 Mart son diye biliyorum.

Kullanacağım teşekkür ederim dostum

Soğutucu seçiminiz güzel.

Hava soğutmalarda dijital ekranlı olanlara kafam takıldı DeepCool gibi markaların ısı degerlerini gösteriyor sanırım. Sizce 1000tl daha verip alınır mı dijital ekranlı olanlar

Kullanacağım teşekkür ederim dostum

Hava soğutmalarda dijital ekranlı olanlara kafam takıldı DeepCool gibi markaların ısı degerlerini gösteriyor sanırım. Sizce 1000tl daha verip alınır mı dijital ekranlı olanlar
Hocam gerek yok bence. Ama bu tamamen kişisel birşey yani senin kararın. Benim kapsamda hiç RGB de yok mesela full black.

Bende 250TL üzeri diye hatırlıyorum hocam.
Eki Görüntüle 2442377
Değişmiş galiba kampanya detayları 1 hafta önce farklıydı sanki.

Hocam gerek yok bence. Ama bu tamamen kişisel bir şey yani senin kararın. Benim kapsamda hiç RGB de yok mesela full Black.

Bu yeni galiba hocam 12 Mart'ta sona eriyor.

Hocam gerek yok bence. Ama bu tamamen kişisel birşey yani senin kararın. Benim kapsamda hiç RGB de yok mesela full black.

Düşünüldüğünde evet gerek olmadığını anlayıp linkini attığım ürünü aldım cevaplar için teşekkür ederim Konu çözüldü işaretlenebilir

Düşünüldüğünde evet gerek olmadığını anlayıp linkini attığım ürünü aldım cevaplar için teşekkür ederim Konu çözüldü işaretlenebilir
Hocam bu arada içinde zaten termal macun olacak o soğutucuda. Bi ihtimal ekran kartına da yetebilir o macun. Macun almanıza gerek kalmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı