MONY
Hectopat

Daha fazla  

İyi sabahlar, işlemcim için yıllardır MX4 kullanıyordum artık değiştirmek istiyorum ve ekran kartımın da bakımını yapmak istiyorum. Ekran kartım 1660S Gaming X, işlemcim R5 5600. ekran kartı ve işlemci için ölçülerine göre termal ped arıyorum, çok anlamam bundan işlemci ve ekran kartı için kullanabileceğim bir termal macun önerisi alabilir miyim?
Hava soğutucumu değiştirmek istiyorum, aklımda Thermalright peerless var Gaming Gen'de 1300TL olması lazım. Bu seviyede daha iyi ve daha kullanışlı bir hava soğutma varsa yazabilirseniz çok memnun olurum, eğer yoksa bu hava soğutucuyu alacağım.

www.gaming.gen.tr

Hava soğutucumu değiştirmek istiyorum, aklımda Thermalright peerless var Gaming Gen'de 1300TL olması lazım. Bu seviyede daha iyi ve daha kullanışlı bir hava soğutma varsa yazabilirseniz çok memnun olurum, eğer yoksa bu hava soğutucuyu alacağım.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.

Son düzenleyen: Moderatör: