Termal macun ve ped sonrası ısınmada artış

Doğru söylüyorsunuz ancak VRAM'lerimde ilk resimde görüldüğü üzere ped değil de macun sürülü. Bu pedlere bende CPU ve GPU da kullandığım macunu sürebilir miyim?

Teknobiyotik, Arctic markasının ülkemizdeki resmi satıcısı, ben MX-4 termal macununu oradan satın almıştım, işlemciye uyguladığımda gerçekten iyi performans verdi.

İnternetten baktım MX-4 iletken değilmiş. Fotoğraftan anladığım kadarıyla bir nokta koysanız (VRAM'lere) yeticektir. Yani sürülebilir.

Peki hocam bu pedler eskidiğinde ya da işlevini bitirdiğinde ne yapmalıyız bilginiz var mıdır ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için birazdan deneyeceğim hocam
Çakma termal ped koymak yerine oranın boş bırakılması tercihimdir.

İnternetten baktım MX-4 iletken değilmiş. Fotoğraftan anladığım kadarıyla bir nokta koysanız (VRAM'lere) yetecektir. Yani sürülebilir.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için birazdan deneyeceğim.
Çakma termal ped koymak yerine oranın boş bırakılması tercihimdir.

Türkiye'de önerdiğiniz ped satışı yapan bir yer biliyor musunuz peki? Tercihlerimi o şekilde değerlendirebilirim bende

Peki hocam bu pedler eskidiğinde ya da işlevini bitirdiğinde ne yapmalıyız bilginiz var mıdır ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için birazdan deneyeceğim hocam
Pedler kolay kolay eskimez. Çıkarttığınız zaman temiz bir yere koyduğunuzda çok uzun süre götürür. Ama zaten sizin pedlerle ilgili bir sorununuz yok Deneyin haber verin bize de. Yardımcı oluruz gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…