Termal Macun ve Soğutucu Stand Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, her laptop kullanıcısı gibi ısı probleminden muzdarip durumdayım. Termal macun olarak ZM-STG2 kullanıyorum. Ve yaklaşık iki hafta önce yeniledim. Hala daha ısı problemi yaşıyorum. Malum ay başı da ha geldi ha gelecek. Soğutucu stand olarak, "Tx Red Alert 6 Fanlı Gaming Notebook Soğutucu" bunu düşünüyorum. Termal macun olarakta, "Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun" bunu almayı düşünüyorum. Sizce ısı probleminden bunlar kurtarır mı beni? Bir de termal pad ne işe yarar bunun hakkında bilgi verebilecek var mı ?

Ha bu arada, "Thermal Grizzly Conductonaut " kesinlikle laptop için almanızı önermiyorum. Sadece bir iki damlası ve ya çok küçük bir farkla fazla sürüldüğü anda bilgisayarınızdan artık bir şey beklemeyin. Ben kısa devre sorunundan iki kere tamire yolladım, 4 GB RAM ve bir tane RAM slotumdan mahrum kaldım.

Son düzenleme:
Dizüstü soğutucuları genelde hiç bir işe yaramayan ürünlerdir. Boşu boşuna o tarz ürünlere para harcamayın. Bilgisayarın arka ayaklarına koyacağınız iki tane pet şişe kapağı ile aynı verimi alabilirsiniz. Kaliteli bir termal macun ve iyi temizlenmiş kendi fanı yeterli gelecektir. Tozlu yerlerde kullanmayın ve fanın yeteri kadar hava almasını sağlayın yeter.
Bilgisayarın modeli ne?

Mastergel Maker tam anlamı ile yetecektir.
Şu anda almayi planlıyorum, araştırmaya devam edeceğim.
Dizüstü soğutucuları genelde hiç bir işe yaramayan ürünlerdir. Boşu boşuna o tarz ürünlere para harcamayın. Bilgisayarın arka ayaklarına koyacağınız iki tane pet şişe kapağı ile aynı verimi alabilirsiniz. Kaliteli bir termal macun ve iyi temizlenmiş kendi fanı yeterli gelecektir. Tozlu yerlerde kullanmayın ve fanın yeteri kadar hava almasını sağlayın yeter.
Bilgisayarın modeli ne?
Aksine, sogutucularin Aliminyum tabanlı olanları gayet kullanışlı. Sanırım ben alacağım bu Soğutucuyu. Tabi ki sonuçları da buradan paylaşacağım. Bilgisayarım Lenovo y50-70 GTX 860'lı modeli.

Bilgisayar alüminyum olsa genel olarak anakartı ve HDD gibi bileşenleri serinletir. Dizüstü bilgisayarlar doğaları gereği sıcak çalışıyor. Soğutucuların üflediği havadan çok, bilgisayarı yerden yükselterek bilgisayarın kendi fanının taze ve bol hava almasını sağlaması yardımcı oluyor. Verilen paranın karşılığını vermeyen ürünler. Bu yüzden soğutucuları tavsiye etmiyorum.

Bilgisayar alüminyum olsa genel olarak anakartı ve HDD gibi bileşenleri serinletir. Dizüstü bilgisayarlar doğaları gereği sıcak çalışıyor. Soğutucuların üflediği havadan çok, bilgisayarı yerden yükselterek bilgisayarın kendi fanının taze ve bol hava almasını sağlaması yardımcı oluyor. Verilen paranın karşılığını vermeyen ürünler. Bu yüzden soğutucuları tavsiye etmiyorum.
Bilgisayarım havada iken çok fazla toz alıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı