Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, her laptop kullanıcısı gibi ısı probleminden muzdarip durumdayım. Termal macun olarak ZM-STG2 kullanıyorum. Ve yaklaşık iki hafta önce yeniledim. Hala daha ısı problemi yaşıyorum. Malum ay başı da ha geldi ha gelecek. Soğutucu stand olarak, "Tx Red Alert 6 Fanlı Gaming Notebook Soğutucu" bunu düşünüyorum. Termal macun olarakta, "Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun" bunu almayı düşünüyorum. Sizce ısı probleminden bunlar kurtarır mı beni? Bir de termal pad ne işe yarar bunun hakkında bilgi verebilecek var mı ?
Ha bu arada, "Thermal Grizzly Conductonaut " kesinlikle laptop için almanızı önermiyorum. Sadece bir iki damlası ve ya çok küçük bir farkla fazla sürüldüğü anda bilgisayarınızdan artık bir şey beklemeyin. Ben kısa devre sorunundan iki kere tamire yolladım, 4 GB RAM ve bir tane RAM slotumdan mahrum kaldım.
Ha bu arada, "Thermal Grizzly Conductonaut " kesinlikle laptop için almanızı önermiyorum. Sadece bir iki damlası ve ya çok küçük bir farkla fazla sürüldüğü anda bilgisayarınızdan artık bir şey beklemeyin. Ben kısa devre sorunundan iki kere tamire yolladım, 4 GB RAM ve bir tane RAM slotumdan mahrum kaldım.
Son düzenleme: