Termal macun yenilenir mi?

Bende ilk başlarda çok korkuyordum. Eski sistemim üzerinde 1-2 deneme yaptıktan sonra yeni sisteme uygulamaya başladım.
Benim bir de çekindiğim nokta miktarı ayarlayamamak. Az yaparsam eskisinden de kötü olabilir, çok yaparsam taşma yapabilir. Aslında düşündüm de sıkıp bırakmak yerine plastik düz kaşıkla vesaire yayabilirim, duruma göre ekleme yapabilir ya da üzerinden silme biçimde alabilirim. Üşendiğim tek noktaysa izopropil alkol bulmak.

6 ay kullandıktan sonra, tercihe bağlı değiştirebilirsiniz. Kaliteli termal macunlar 1 yıldan önce sizi üzmez. Şahsen, ısı değerlerinde bir problem yoksa önermiyorum. Ekran kartı garantisi devam ediyorsa, kesinlikle önermiyorum.

Termal macun kalitesine göre değişebilir ben 2,5 yıl sonra işlemciyi değiştirirken temizledim kuruma da yoktu. İşlemci sıcaklığı gözle görülür şekilde değiştiyse yenilenebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı