Termal macun yenilenir mi?

ben 3.5yıldır i5 6500 e termal macun yenilemedim napmalıyım?

Bende ilk başlarda çok korkuyordum. Eski sistemim üzerinde 1-2 deneme yaptıktan sonra yeni sisteme uygulamaya başladım.
Benim bir de çekindiğim nokta miktarı ayarlayamamak. Az yaparsam eskisinden de kötü olabilir, çok yaparsam taşma yapabilir. Aslında düşündüm de sıkıp bırakmak yerine plastik düz kaşıkla vesaire yayabilirim, duruma göre ekleme yapabilir ya da üzerinden silme biçimde alabilirim. Üşendiğim tek noktaysa izopropil alkol bulmak.

6 ay kullandıktan sonra, tercihe bağlı değiştirebilirsiniz. Kaliteli termal macunlar 1 yıldan önce sizi üzmez. Şahsen, ısı değerlerinde bir problem yoksa önermiyorum. Ekran kartı garantisi devam ediyorsa, kesinlikle önermiyorum.

Termal macun kalitesine göre değişebilir ben 2,5 yıl sonra işlemciyi değiştirirken temizledim kuruma da yoktu. İşlemci sıcaklığı gözle görülür şekilde değiştiyse yenilenebilir.

O kadar detaya gerek yok hocam. Islak mendil dahi yeterli olacaktır

Bence 4 senede bir kesinlikle değişmeli. Sık kullanıyorsanız ve ağır yükte çalıştırıyorsanız da 2 sene idealdir. Yok ben değiştirmek istiyorum diyenlere de senede bir değiştirin derim. Daha kısa sürede değiştirmenin çok bir yararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…