Termal macuna parmağım değdi

Arkadaşlar bugün Ryzen 5 3600X işlemcim geldi. Fakat heyecandan stok fanin altındaki macuna parmak bastım. Sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 519648

Eki Görüntüle 519648

Termal macun soğutmak için sürülür biliyorsun herhalde sen bunu istersen elinle temizle tekrar sür sıkıntı olmaz termal macun termal macun dur tabii kuruma vs gibi şeyler dışında eline çok bulastiysa bulabiliyirsan buraz da sen sür gerce resimde pek sürmemişsin sıkıntı yok.

AMD intelin cimriligine kurban olsun 7nm 5700xtleride 3600xde kullandık merak etme şuan 2080s 9700k sıfır sorun ucuz etin yahnisi yenmiyor diyelim aç gözlü demek yakışmadı herkesin bütçesine göre ürün var
Intel bile yenilgiyi kabul etti ama fanboylar etmiyor. Dostum ilk masaüstümu 98 yılında toplamıştım o günden beri sürekli sistemimi heryil upgrade ederim. Ve gunumuzde ev kullanımı ve oyun için hatta kismen iș (serverlere hariç) kullanımında intel amd den daha iyi işlemci yapıyor diyen bir adamla tartışmam bile güler geçerim.

Termal macun sürmeyip koklatmışlar resmen. Ucuz işlemci olsa neyse diyeceğim Allah'tan intel bu konuda cimri değil. :D

Bir kepçe termal macun koyun isterseniz, -50 derece çalışır işlemciniz. :) Termal macun ısıyı metal-metal teması kadar iyi iletmez. Amacı çok küçük kılcal boşlukları doldurmaktır ki az da olsa o noktalardan da ısı iletimi gerçekleşebilsin. O koklatılan macun da bunun için fazlasıyla yeterli zaten.

Termal macun sürmeyip koklatmışlar resmen. Ucuz işlemci olsa neyse diyeceğim Allah'tan intel bu konuda cimri değil. :D
Termal macun yeterli. İnlet AMD, Via farketmez termal macun ideal olmalı. Kalın sürülürse zaten yanlardan taşıyor. Fanboyluk boşuna...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı