Termal macunu ne zaman değiştirilmeli?

deadstoryxd

Decapat
Daha fazla  
Selam, öncelikle PC'yi alalı 9 ay oldu temal macunu yenilemeli miyim ya da ne zaman yenilemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yılda 1 kez yenilemen önerilir evet yenileyebilirsin şuan

Sıcaklıklar çok ilk zamanlara göre arttıysa yenileyin. Genel rutinde de 9 ayda bir iyidir.

6 ayda veya yılda bir yenilenmesi sağlıklıdır.

Selam, öncelikle PC'yi alalı 9 ay oldu temal macunu yenilemeli miyim ya da ne zaman yenilemeliyim?
Ben aldıktan 2 yıl sonra yeniledim hatta geçen hafta falan yeniledim
Ve hiçbir sorun yaşamamıştım bugüne kadar yenilemedim diye.
Yaz geliyor iki yılda oldu artık yenileyim dedim sadece.
Bilgisayarı ilk satın aldığınızda ilk 2 yıl hiçbir şey yapmanıza gerek yok bence.

Yok öyle bir şey arkadaşım ya 5 10 yıl da kuruyor o macun kim uyduruyor bunları korkutuyor insanları anlamıyorum ki.
Hocam bilgisayarı kullanımınıza bağlı bu olay Rastgele gelip kim uyduruyor bunları falan demeniz bayağı saçma.

İçindeki macunun kalitesine göre değişiklik gösterir, değişecekseniz en azından Zalman STC-8 veya MX-4 gibi kaliteli macunlar kullanın. Gidip iletkenliği 1 küsür olan macun sürerseniz eskisinden daha kötü olur.

Hocam bilgisayarı kullanımınıza bağlı bu olay Rastgele gelip kim uyduruyor bunları falan demeniz bayağı saçma.

Ya arkadaşım adam evde 24 saat mining yapmıyor ya günde 3 5 saat çalıştırıyor zaten en fazla. Sen onu kurutmadan ömrünü dolduruyor zaten. 10 larca işlemci ekran kartı değiştirdim 1 defa gördüm kuruduğunu Ryzen 5 1600 de stok soğutucusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…