Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Şubat 2021 #1 Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 9 Şubat 2021 #2 Siz baskı uyguladığınız zaman kendisi yayılacaktır zaten ancak kendiniz yaymak istiyorsanız onu da yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Siz baskı uyguladığınız zaman kendisi yayılacaktır zaten ancak kendiniz yaymak istiyorsanız onu da yapabilirsiniz.
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 9 Şubat 2021 #3 Cont_re dedi: Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Zaten o katı parça iyice yayacaktır,termal macunu. Artı 0 Eksi
Cont_re dedi: Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Zaten o katı parça iyice yayacaktır,termal macunu.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 9 Şubat 2021 #4 Cont_re dedi: Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben yıllardır bir damla bırakıp yaymadan soğutucuyu takıyorum. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Artı 0 Eksi
Cont_re dedi: Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ben yıllardır bir damla bırakıp yaymadan soğutucuyu takıyorum. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 9 Şubat 2021 #5 Yaymanıza gerek yok küçük X şeklinde yerleştirin. Kendi dağılacak zaten. Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #6 Ben yayıyorum. Güzel bir şekilde yayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #7 Bazı macunların yanında plastik spatula geliyor. Öyle yayabilirsiniz. Kart, kağıt ve kulak çubuğu ile güzel olmuyor. Artı 0 Eksi
Bazı macunların yanında plastik spatula geliyor. Öyle yayabilirsiniz. Kart, kağıt ve kulak çubuğu ile güzel olmuyor.
numberx Decapat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 535 Çözümler 2 9 Şubat 2021 #8 Cont_re dedi: Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Tecrübenin dibi bende. Kendimce bir sürü test yaptım. Kimi macunu kesinlikle yayman gerekir. Kimisi kendi yayılır. O yüzden riske atmayarak yaymalısın. Artı 0 Eksi
Cont_re dedi: Termal macunu nohut tanesi kadar sürüp direkt katı parçaya yapıştırmak sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Tecrübenin dibi bende. Kendimce bir sürü test yaptım. Kimi macunu kesinlikle yayman gerekir. Kimisi kendi yayılır. O yüzden riske atmayarak yaymalısın.