İzopropil alkol yok hocam evde. Peçete ile normal silerek temizliyordum.Şimdi yaratmaz deriz sorun çıkar en iyisi izopropil alkol ve dikkatli bir temizlik bence. Riske atmamak için ben olsam öyle yapardım.
Öyle aralara kaçar. Elektronik devreleride temizlemenin en sağlıklısı izopropil alkol. Gerçi diğer alkollerde olur ama izopropil alkol 1 tık daha iyi temizliyor ya da bana öyle geliyor.İzopropil alkol yok hocam evde. Peçete ile normal silerek temizliyordum.
Hocam olur mu araya kaçtı mı öttürür termal macun. Bide birazcık öbür komponentlerin üstüne geldi mi? Ya o komponentleri değiştirecek ki kendi başına yapamaz. Ya da yeni anakart alacak. Ha oralara kaçmamış olabilir ama risk almamak lazım.Görüntü dışında bir olumsuzluğu olmaz. Aklında kalacaksa temizleyebilirsin. Kolonya kullanabilirsin temizlemek. Kolonya kullanırsan kurumadan KESİNLİKLE çalıştırma.
Hocam yanlış kişiyi cevapladınız. Benim söylemediğimi ben söylemişim gibi yazdınız.Saf alkol olması önemli. İzopropil de genelde saf satılıyor zaten. Evde saf yoksa safa en yakın alternatif kolonya ile temizleyin.
Termal macun iletken değil ki. İşlemcinin altına girip temazsızlık yapmadığı sürece birşey olmaz.Hocam olur mu araya kaçtı mı öttürür termal macun. Bide birazcık öbür komponentlerin üstüne geldi mi? Ya o komponentleri değiştirecek ki kendi başına yapamaz. Ya da yeni anakart alacak. Ha oralara kaçmamış olabilir ama risk almamak lazım.
Düzelttim hocam.Hocam yanlış kişiyi cevapladınız. Benim söylemediğimi ben söylemişim gibi yazdınız.
Çoğu iletken değil diyor google amca bende olduğu gibi bakır kablo gibi iletir demedim. Gelirse öttürür dedim. Zaten pinin olduğu yere girerse geçmiş olsun.Termal macun iletken değil ki. İşlemcinin altına girip temazsızlık yapmadığı sürece birşey olmaz.
Düzelttim hocam.
Hocam eğer gidip de şu 20gr 100tl olan dandik macun almadıysa iletken değil macunlar. O yüzden pin altına girmezse sorun olmaz dedim. Örnek vermek gerekirse laptopların gpu kısmında çok yakınında küçük çipler var oraya her halükarda macun bulaşıyor birşey olmuyor.Çoğu iletken değil diyor google amca bende olduğu gibi bakır kablo gibi iletir demedim. Gelirse öttürür dedim. Zaten pinin olduğu yere girerse geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.