Merhaba arkadaşlar,
Ekran kartımın padlerini değiştireceğim. Forumlarda 2 mm pad öneriyorlar. Lakin kaliteli (Thermal Grizzly'i önermiş herkes) bir 2 mm Türkiye'de satış yapan sitelerde bulamadım. Gerçi Arctic'in 1.5 mm'sini de bulamadım. Amazon Germany'de var lakin kargo fiyatı da işin içine girince çok pahalıya geliyor. Önerebileceğiniz 2 mm bir termal pad var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Ekran kartımın padlerini değiştireceğim. Forumlarda 2 mm pad öneriyorlar. Lakin kaliteli (thermal Grizzly'i önermiş herkes) bir 2 mm Türkiye'de satış yapan sitelerde bulamadım. Gerçi Arctic'in 1.5 Mm'sini de bulamadım. Amazon Germany'de var lakin kargo fiyatı da işin içine girince çok pahalıya geliyor. Önerebileceğiniz 2 mm bir termal pad var mı?
Yıllar önce bu tarz termal padleri laptop teknik serviste işlemciler üzerinde kullanıyorduk tabii kaliteleri farklı olabilir ama hemen hemen benzer ürünler çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama fark edilecek bir değişiklikte olacağını düşünmüyorum.
Sağlıklı olmaz yönünde düşünüyorum, deneyen arkadaşlar varsa beni de aydınlatabilir.
Mesela bir GPU'nun üzerinde biraz daha kalınca bir termal pad uyguladığımızda sistemin açılmadığınıda gözlemledik.