Termal pad önerisi

Şöyle ki MSI firması pad yerlerine pad yerine macun sürmüş daha sonra içini actigimda macunlar eriyip eskimiş ve kenarlara taşmış anakartın üzerine hep. Ben de macunlari solüsyonla temizleyip pad koymayı düşündüm ama? ( bubaarada acmisken CPU ve GPU da temizledim macun surecegim ) laptop 95 derece goruyor Turbo'da.

Hocam şöyle bunların mm olarak farklı oluyor ya bwnim laptop MSI GE modeli Raider 9sf Gaming model acaba kaç mm olması gerekli?

Son düzenleme:
Şöyle ki MSI firması pad yerlerine pad yerine macun sürmüş daha sonra içini actigimda macunlar eriyip eskimiş ve kenarlara taşmış anakartın üzerine hep. Ben de macunlari solüsyonla temizleyip pad koymayı düşündüm ama? ( bubaarada acmisken CPU ve GPU da temizledim macun surecegim ) laptop 95 derece goruyor Turbo'da.

Hocam şöyle bunların mm olarak farklı oluyor ya bwnim laptop MSI GE modeli Raider 9sf Gaming model acaba kaç mm olması gerekli?

Kaç mm olduğunu tahmin etmek zor. Servise yaptırabilirsiniz aslında.

Kaç mm olduğunu tahmin etmek zor. Servise yaptırabilirsiniz aslında.

Tamamdır videolara baktım ve genelde 1mm olduğunu gördüm benimkisi de hemen hemen aynıdır aslında bu arada gelid in GP Ultimate solution marka modelini alacağım diğer padlere göre ısı iletkeni daha iyi gibi diğerleri 8 iken bu 15 w/mk ısı iletkenliği varmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı