Termal putty önerisi

NightMare_TR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben VRAM çiplerinin üzerindeki PuTTY'i termal macun zannedip sildim sonrasında da macun sürdüm ve haliyle sıcaklık bayağı arttı. Sanırım buralar için termal putty lazımmış. Önerebileceğiniz termal putty var mı?

1 mm yeterli olacaktır.

Hocam bir sorum daha olacak size ben bu padi işlemci ve ekran kartında da kullanabilir miyim şimdilik? Yurt dışından PTM7950 satın aldım ve gelmesine 2 hafta falan var. Şu anda da MX6 sürülü ve fena şekilde pomp out olmuş durumda. Elimde de başka termal macun yok.

Termal putty Çin gümrüğünde takılıyor ve geçmiyor. Aliexpress sıvı cisimler yüzünden bize gönderilmediği söyledi bana. Geçen hafta UTP-8 ve UX Pro aldım, hatta konu da açtım burada çünkü gönderilmeyenler zaten yazıyor ancak satın alabildiklerimiz var. İade sonrası diğer satıcılara da yazdım ve hepsi gönderilemediğini söyledi. Yani Mozambik'teki bir çocuk bu 5 dolarlık güzel malzemeyi kullanabilir ancak biz kullanamayız. İsmi cismi belli olmayan bir site var Türkiye'de ama 10g 3 tane VRAM kaplayacak malzeme için de 1000TL veremem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı