Termal PuTTY veya termal macun önerisi

Türkiye'de satılan putty var mı. Link verebilecek var mı. Putty yerine pad olmaz diyorlar. Ne kadar doğru? Uyarsa 1mm pad kalın gelir mi. Foto: Msi raider ge76 modelin İçi.
Termal macun olarak mx-4 bence güzel.

Dosya Ekleri

• 20250430_201226.jpg
    20250430_201226.jpg
    423,9 KB · Görüntüleme: 57
Fiyat performans macun ve PuTTY alacağım, termal putty yerine kaliteli F/P termal pad de önerebilirsiniz.
deniport a bakmanı tavsiye ederim. işi uzmanına bırakmak lazım.

Türkiye'de satılan putty var mı. Link verebilecek var mı. Putty yerine pad olmaz diyorlar. Ne kadar doğru? Uyarsa 1mm pad kalın gelir mi. Foto: Msi raider ge76 modelin İçi.
Termal macun olarak mx-4 bence güzel.
yorumları da çok güzel platformlarda.

Son düzenleme:
Bundan aldım. Gelmesi biraz uzun sürdü. 18w yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum. Uyguladıktan sonra ısı değerlerini paylaşırım.

Termal putty nedir arkadaşlar?
İnternetten bakıyorum, güzel fikirmiş. Bir kaç soru:
1. Termal macun gibi, ısı altında yumuşuyor mu, yani sıvılaşmaya yaklaşıyor mu?
2. Kuvvetli bir yapışma özelliği var mı? Yani, vida kullanmadan, entegre/çip, ve hatta elektronik olmayan yüzey üzerinde ısı dağıtıcıyı tutar mı?

Bundan aldım. Gelmesi biraz uzun sürdü. 18w yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum. Uyguladıktan sonra ısı değerlerini paylaşırım.
çok iyi olur-ancak en az 1 ay kullanım sonrası değerelere de bakmak lazım çünkü diş macunu sürsek bile ilk 1 haftada iş görür. uzun süre iş görmesini isteriz değil mi ?

Termal putty nedir arkadaşlar?
İnternetten bakıyorum, güzel fikirmiş. Bir kaç soru:
1. Termal macun gibi, ısı altında yumuşuyor mu, yani sıvılaşmaya yaklaşıyor mu?
2. Kuvvetli bir yapışma özelliği var mı? Yani, vida kullanmadan, entegre/çip, ve hatta elektronik olmayan yüzey üzerinde ısı dağıtıcıyı tutar mı?
putty - oyun hamuru kıvamında -etkisi sınırlı -şekil alabilen termal pad.
ekran kartının mofsetleri ile soğutucu blok yüzey arasındaki mesafeyi tam bilemiyorsak ki bu çok önemli bir bilgi- bu ürünü küçük topçuk ya da solucan yapıp yüzeye bırakıyoruz- üstünü kapatıyoruz ve ne kadar yassılaştı ise işte o tam gereken termal pad kalınlığı oluyor. faydası bu.
en doğru değerleri tespit ettiğimizde- yüksek performanslı termal pad sipariş ediyoruz-uyguluyoruz-keyfimize bakıyoruz. kartımız uzun yıllar mis gibi serin serin çalışıyor...

çok iyi olur-ancak en az 1 ay kullanım sonrası değerelere de bakmak lazım çünkü diş macunu sürsek bile ilk 1 haftada iş görür. uzun süre iş görmesini isteriz değil mi ?

putty - oyun hamuru kıvamında -etkisi sınırlı -şekil alabilen termal pad.
ekran kartının mofsetleri ile soğutucu blok yüzey arasındaki mesafeyi tam bilemiyorsak ki bu çok önemli bir bilgi- bu ürünü küçük topçuk ya da solucan yapıp yüzeye bırakıyoruz- üstünü kapatıyoruz ve ne kadar yassılaştı ise işte o tam gereken termal pad kalınlığı oluyor. faydası bu.
en doğru değerleri tespit ettiğimizde- yüksek performanslı termal pad sipariş ediyoruz-uyguluyoruz-keyfimize bakıyoruz. kartımız uzun yıllar mis gibi serin serin çalışıyor...
kanka tavsiye ediyormuş gibi yapmana gerek yok. anlaşılıyor deniport reklamı yaptığın. adam gibi bizim bunun için ürünümüz var de, kıvırma.

kanka tavsiye ediyormuş gibi yapmana gerek yok. anlaşılıyor deniport reklamı yaptığın. adam gibi bizim bunun için ürünümüz var de, kıvırma.
bu kadar farklı konu başlığının açılıp - aynı uzman markayı öneren ya da karşılaştıran
birçok farklı insanın hepsi mi reklam yapıyor.
kim hangi üründen memnun kalsa önerir-kalmasa uyarır.

suda yürüyen adam görse - yüzemiyor şuna bak diyen hasis zihniyet..
tıbbi ya da ruh sağlığı uzmanlarından destek alman iyi gelebilir.

Dosya Ekleri

• 1748241054410.png
    1748241054410.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
bu kadar farklı konu başlığının açılıp - aynı uzman markayı öneren ya da karşılaştıran
birçok farklı insanın hepsi mi reklam yapıyor.
kim hangi üründen memnun kalsa önerir-kalmasa uyarır.

suda yürüyen adam görse - yüzemiyor şuna bak diyen hasis zihniyet..
tıbbi ya da ruh sağlığı uzmanlarından destek alman iyi gelebilir.a
noldu zoruna mı gitti de hakaret ediyon. seni ben önden de zorlarım arkadan da merak etme. hesapta thermal putty den deniporttan başka bir mesaj yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı