Termal macun yerine termal putty kullanılır mı?

AliExpress'te var. Trendyol da bir PuTTY var ama kalitesinden şüphem var. Benim ihtiyacım yok ama öyle bakınırken denk gelmiştim.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Trendyol da olan ürüne güvenemedim.
AliExpress'ten aldığım ürün kargoda sorun yaşıyor ve geri gidiyor satıcı ile görüştüm tekrar göndermeyi deneyecek.
Almak istediğim ürün konuyu açan arkadaşın upsiren UTP-8 olan.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Trendyol da olan ürüne güvenemedim.
AliExpress'ten aldığım ürün kargoda sorun yaşıyor ve geri gidiyor satıcı ile görüştüm tekrar göndermeyi deneyecek.
Almak istediğim ürün konuyu açan arkadaşın upsiren UTP-8 olan.
Ortadaki arkadaşın kullandığının aynısı. En alttaki U6 PRO daha iyi diye biliyorum. Büyük ihtimalle 30 doları aşmadığı için sorun yaşamazsınız.

Ortadaki arkadaşın kullandığının aynısı. En alttaki U6 Pro daha iyi diye biliyorum. Büyük ihtimalle 30 doları aşmadığı için sorun yaşamazsınız.

Vergilerle beraber 30 doları aşıyor 50 gram almak istemiştim o yüzden mi kargoda sorun yaşıyorum acaba.

Dizüstü bilgisayara sahibim, şu anda Cooler Master Cryofuze violet termal macunla birlikte upsiren UTP-8 termal putty kullanıyorum. Bu PuTTY'i işlemci ve ekran kartına uygularsam performans kazanımı sağlar mı? termal putty 14.8 w/mk iletime, termal macun 12.6 w/mk iletime sahip.

Hocam termal putty nereden aldınız? Bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Vergilerle beraber 30 doları aşıyor 50 gram almak istemiştim o yüzden mi kargoda sorun yaşıyorum acaba.

Hocam termal putty nereden aldınız? Bilgi verebilir misiniz?
Merhaba, aliexpressten aldım

@Muste529

ben alalı epey oluyor ben de 50 gr almıştım yanılmıyorsam, ben alırken yeni gümrük maruzatı yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı