xblackraven1 Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 6 Mayıs 2022 #11 CinarYilmaz dedi: Hatanin ekran goruntusunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde CinarYilmaz dedi: Hatanin ekran goruntusunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zsh'de yükledim onda hata vermiyor. Onda nasıl ekleyeceğim biliyor musunuz? Belki sorun böyle çözülebilir. Dosya Ekleri hata.png 45,1 KB · Görüntüleme: 53
CinarYilmaz dedi: Hatanin ekran goruntusunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde CinarYilmaz dedi: Hatanin ekran goruntusunu atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Zsh'de yükledim onda hata vermiyor. Onda nasıl ekleyeceğim biliyor musunuz? Belki sorun böyle çözülebilir.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 6 Mayıs 2022 #12 source .bashrc yazın ve ekran görüntüsü ya da çıktısını atın.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 6 Mayıs 2022 #13 xblackraven1 dedi: Bu şekilde Zsh'de yükledim onda hata vermiyor. Onda nasıl ekleyeceğim biliyor musunuz? Belki sorun böyle çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Onda ise ~/.zshrc dosyasina eklemeniz gerek. Ayrica, varsayilan kabugunuzu zsh yapmak icin chsh -s /bin/zsh komutunu calistirmaniz gerekebilir.
xblackraven1 dedi: Bu şekilde Zsh'de yükledim onda hata vermiyor. Onda nasıl ekleyeceğim biliyor musunuz? Belki sorun böyle çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Onda ise ~/.zshrc dosyasina eklemeniz gerek. Ayrica, varsayilan kabugunuzu zsh yapmak icin chsh -s /bin/zsh komutunu calistirmaniz gerekebilir.
xblackraven1 Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 6 Mayıs 2022 #14 433815 dedi: source .bashrc yazın ve ekran görüntüsü ya da çıktısını atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde CinarYilmaz dedi: Onda ise ~/.zshrc dosyasina eklemeniz gerek. Ayrica, varsayilan kabugunuzu zsh yapmak icin chsh -s /bin/zsh komutunu calistirmaniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deniyorum hemen CinarYilmaz dedi: Onda ise ~/.zshrc dosyasina eklemeniz gerek. Ayrica, varsayilan kabugunuzu zsh yapmak icin chsh -s /bin/zsh komutunu calistirmaniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ama zsh de aynı hatayı veriyor :/ Dosya Ekleri sorun ekran.png 71,5 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 6 Mayıs 2022
433815 dedi: source .bashrc yazın ve ekran görüntüsü ya da çıktısını atın. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde CinarYilmaz dedi: Onda ise ~/.zshrc dosyasina eklemeniz gerek. Ayrica, varsayilan kabugunuzu zsh yapmak icin chsh -s /bin/zsh komutunu calistirmaniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deniyorum hemen CinarYilmaz dedi: Onda ise ~/.zshrc dosyasina eklemeniz gerek. Ayrica, varsayilan kabugunuzu zsh yapmak icin chsh -s /bin/zsh komutunu calistirmaniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Şaka gibi ama zsh de aynı hatayı veriyor :/
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.737 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2022 #15 Oh My Bash kurun hocam. Büyük ihtimal hata çözülür.
xblackraven1 Centipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 73 Makaleler 1 6 Mayıs 2022 #16 The Shorekeeper dedi: Oh My Bash kurun hocam. Büyük ihtimal hata çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Hocam. Sorunu çözdüm hepinize çok teşekkür ederim. Çözümü şu şekilde buldum. rm -rf ~/.oh-my-zsh rm ~/.zshrc komutları ile zsh'i silerek yeniden kurdum ardından nano ile düzenleyerek hata vermeden neofetch'i ekleyebildim.
The Shorekeeper dedi: Oh My Bash kurun hocam. Büyük ihtimal hata çözülür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Hocam. Sorunu çözdüm hepinize çok teşekkür ederim. Çözümü şu şekilde buldum. rm -rf ~/.oh-my-zsh rm ~/.zshrc komutları ile zsh'i silerek yeniden kurdum ardından nano ile düzenleyerek hata vermeden neofetch'i ekleyebildim.