Terminal'de Permission Denied Hatası

• Konuyu başlatan maladjusted
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.687
M

maladjusted

Ziyaretçi
Merhabalar herkese, bugün QEmu ile sanal makine çalıştırmaya hazırlanırken Terminal'de bir hata meydana geldi. Komutumu (./qemu-system-ppc) yazdıktan sonra "-bash: ./qemu-system-ppc: Permission denied" hatası ile karşılaşıyorum. "Sudo" komutu ile denersem de öyle bir komutun bulunmadığını söylüyor. Ayrıca tüm dosyalar rw-rw etiketine de sahip. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
:) Ben diğer mesajlarımda belirtmiştim, ama ne yazık ki buraya da yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Cihazım Mac Mini i5 L2012. Ben hiç Hackintosh kullanmam, kurarım, ama kurulum sonrası silerim. Sizce bu hatalarla karşılaşmak yerine güzelce Windows'uma QEmu mu kursam, aksi taktirde devam mı etmeliyim, karar veremedim. Yeni Mac'e geçeceğim, onu milyonlarca program kurarak rezil etmek de istemiyorum...

Parallels'in de PPC desteği yok, sorun da o işte. Basilisk II ve Sheepshaver da çok hatalı zaten... Anlaşılan gerçek bir 2000 Mac'i almak...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı