Termos önerisi

Bardak vs getirip koyarım sıkıntı yok bir de bu yaz ayında soğuk su koyarım içine tutar az çok tutamaçlı olanı aldım hayırlısı haftaya gelecekmiş Trendyol Express DD

Thermos markasına da bakabilirsiniz, Stanley ile aynı kalitedeler. Zaten piyasada ikisnden başka marka bulmak da zor.

Güle güle kullanın. Termosun dış kapağı aynı zamanda bardak. Soğuk sıcak her türlü içecekte çok rahat edersiniz.

Teşekkürler vallahi sapa sağlam gelsinde Trendyol'dan alasım yok bu yüzden ya çok geç geliyor İstanbul'dan tekirdağa bile 3günde gelmişti.

Hayırlı olsun hocam deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim okul için bende alacağım da.

Hayırlı olsun hocam deneyimlerinizi belirtirseniz sevinirim okul için bende alacağım da.

2saat önce geldi sıcak su koydum 1-2saat sonra bardak yıkama fırçasıyla yıkıyacağım.
Senin için yazarım buraya sadece soğuğu yazabilirim soğuk koyacağım ilk.

Fiyat performan ürünü arıyorsanız Aladdin'e bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum, sadece bir süre sonra yıkanmaktan rengi aşındı.

Fiyatına göre pahalı bence.
930TL'ye stanley 1litre var bu 35CL az bayağı.
Arabanın bardaklığına koyuyorum, 1 litreliklerin hiç biri sığmıyor.

Arabanın bardaklığına koyuyorum, 1 litreliklerin hiçbiri sığmıyor.

O konuda haklısın kanka küçük almak lazım senin gibi kullancaksak.
Benim okul iş yeri vs götürmek için ve uzun idareli bir boyutta aldım hattaha pişmanım 1.4litre alsaydım keşke DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…