Termos önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Öğrenciyim, çok büyük bir şey istemiyorum çantanın yan kısmına koyarım. Maksimum yarım litre bile alsa yeterli benim için çok sıkıntı etmem, Stanley çok tavsiye ediliyor fakat bu markayı buldum.
Bütçem de bu civarlarda, onerebileceginiz bir model var mı? Veya bunu kullanan yorum yapabilir mi?

Thermos, zwilling gibi markalar kalitelidir. Üzmez. Aşağıdakilere bir göz at hoşuna gideni alırsın hepsi memnun eder.

Quick Flip'i sanırım geçen yıl Amazon'dan 380 ₺'ye almıştım kupon ile. Fiyatı uçmuş ama kalitelidir, düzgün kullanılırsa ömürlük termos yapıyorlar. Ara sıra Amazon'da Stanley termoslar indirime giriyor, aceleniz yoksa takip edin.

@ExellionTR quick flip gerçekten guzele benziyor ama baya zamlanmis ya. Biraz indirim takip edeyim o zaman çok da acelesi yok zaten. İlk attığım modelin 600 ml olanı amazonda 1000 lira bu arada, ona da yonelebilirim. İkisi arasında gidip geliyorum şu an.

@ExellionTR quick flip gerçekten guzele benziyor ama bayağı zamlanmis ya. Biraz indirim takip edeyim o zaman çok da acelesi yok zaten. İlk attığım modelin 600 ML olanı Amazon'da 1000 lira bu arada, ona da yonelebilirim. İkisi arasında gidip geliyorum şu an.

Onu da alabilirsiniz, güzel termostur. Quick flip birkaç saat sıcak tutuyor ama 4-5 saat kaynak tutsun istiyorsanız önermem. 1-2 saatte içiyorsanız çok ideal. Üstünde karabina olması da avantaj, asabilirsiniz veya taşırken kolaylık sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı