Termux NetHunter kex hatası

Daha fazla  
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
Kurdum, ping falan atıyor terminalde ama şifre falan oluşturup kex ile bağlantı kuramıyorum. NetHunter kex passwd yazdığımda touch: Cannot touch 'chroot/kali-arm64/root/.version': no such file or directory hatası veriyor nasıl çözebilirim ya da bilgisayara kurup oradan port numarası alıp onu kexe yazıp bağlanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurdum, ping falan atıyor terminalde ama şifre falan oluşturup kex ile bağlantı kuramıyorum. NetHunter kex passwd yazdığımda touch: Cannot touch 'chroot/kali-arm64/root/.version': no such file or directory hatası veriyor nasıl çözebilirim ya da bilgisayara kurup oradan port numarası alıp onu kexe yazıp bağlanabilir miyim?

Linux'u kurdunuz mu termuxa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinizi görür

Aynısını yaptım o Ekran var ama onun altına nethunter kex passwd yada nethunter yazdığımda hata alıyorum şifre oluşturamıyorum bilgisayara kurup bunu şifreyi orda oluşturup girebilir miyim

Aynısını yaptım o Ekran var ama onun altına nethunter kex passwd yada nethunter yazdığımda hata alıyorum şifre oluşturamıyorum bilgisayara kurup bunu şifreyi orda oluşturup girebilir miyim
Aldığınız hatayı atabilir misiniz?
Bilgisayara kali linux kurabilirsiniz
Termux rootsuz iken pek bir işe yaramaz

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241217_224623_Termux.jpg
    Screenshot_20241217_224623_Termux.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Geri
Yukarı