DumbyCat Attopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Merhaba! Termux(Mobile)'da sürekli aldığım bir hata var ama hatayı tam hatırlamıyorum, kısaca "colorama bulunamadı". İnternette baktım ve herkes "pip install colorama" yazın diyor ve ben onu yazınca bu hatayı alıyorum. Neden?
Merhaba! Termux(Mobile)'da sürekli aldığım bir hata var ama hatayı tam hatırlamıyorum, kısaca "colorama bulunamadı". İnternette baktım ve herkes "pip install colorama" yazın diyor ve ben onu yazınca bu hatayı alıyorum. Neden?
Çözüm DumbyCat 30 Ekim 2023 Nizel G dedi: Pip ile Colorama'yı kurmayı tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı veriyor. Çözüm: ilk önce "pkg up" komutunu kullanarak her şeye Y dedim ve ardından "pkg rei libexpat" komutunu da uyguladım. En son olarak ise "pip install colorama" komutunu kullandığımda artık hata vermiyordu ve colorama indirildi.
Nizel G dedi: Pip ile Colorama'yı kurmayı tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı veriyor. Çözüm: ilk önce "pkg up" komutunu kullanarak her şeye Y dedim ve ardından "pkg rei libexpat" komutunu da uyguladım. En son olarak ise "pip install colorama" komutunu kullandığımda artık hata vermiyordu ve colorama indirildi.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Ekim 2023 #2 pkg reinstall python3 komutuyla Python'u tekrar kur. Gerekli kütüphaneler eksik. Artı 0 Eksi
KS KS DumbyCat Attopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #3 Nizel G dedi: pkg reinstall python3 komutuyla Python'u tekrar kur. Gerekli kütüphaneler eksik. Genişletmek için tıkla... peki şimdi ne yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: pkg reinstall python3 komutuyla Python'u tekrar kur. Gerekli kütüphaneler eksik. Genişletmek için tıkla... peki şimdi ne yapmam gerekiyor?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Ekim 2023 #4 Pip ile Colorama'yı kurmayı tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS DumbyCat Attopat Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #5 Nizel G dedi: Pip ile Colorama'yı kurmayı tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı veriyor. Çözüm: ilk önce "pkg up" komutunu kullanarak her şeye Y dedim ve ardından "pkg rei libexpat" komutunu da uyguladım. En son olarak ise "pip install colorama" komutunu kullandığımda artık hata vermiyordu ve colorama indirildi. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Nizel G dedi: Pip ile Colorama'yı kurmayı tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı hatayı veriyor. Çözüm: ilk önce "pkg up" komutunu kullanarak her şeye Y dedim ve ardından "pkg rei libexpat" komutunu da uyguladım. En son olarak ise "pip install colorama" komutunu kullandığımda artık hata vermiyordu ve colorama indirildi.