Terraia ile ilgili tüyolar nereden bulunur?

Tm yaparımda bir de birkaç tüyo verebilir misiniz bir de ben ncp leride nasıl kendi yanımıza alacağımıda bilmiyorum lütfen nasıl yapıldığını söyler misiniz?

Tm yaparımda bir de birkaç tüyo verebilir misiniz bir de ben ncp leride nasıl kendi yanımıza alacağımıda bilmiyorum lütfen nasıl yapıldığını söyler misiniz?

NPC'leri bir yere yerleştirmek istiyorsan blokla bir oda yapıp odayı kaplicak şekilde arka duvarı kaplaman ve odanın içine masa sandalye koyman ve aydınlatman gerekli.
Geceleri dışarda sana zarar veren canavlar oluyor eğer çok zorlanırsan kesmekte evde sabah olmasını bekliyebilirsin

Tm denerim de ben NPC'yi nasıl evine getireceğim helpmi diyeceğim ne yapacağım.

Hocam evin arkasını yaptım NPC'yi nasıl getireceğim?

Tm denerim de ben NPC'yi nasıl evine getireceğim helpmi diyeceğim ne yapacağım.

Hocam evin arkasını yaptım NPC'yi nasıl getireceğim?

Evin ışıklandırması, masası ve sandelyesi varsa kendi otomatik yerleşicektir.
Envantere girdiginizde sag tarafta ev şeklinde bir ikon var ona tıklayın evin duvarında NPC'nin tablosu olacaktır eğer yoksa soru işaretine tıklayıp evin içine tıklarsanız o evin NPC'ler icin uygun olup olmadığı sohbet kısmında yazıcaktır.

Sağ olun.

Hocam size son bir sorum olacak benim param yok diye maalesef korsan indirdim 1.3.5.3 indirdimde Türkçe yaması var mı?

Hocam bir de baktım yanda ev işareti yok.

Türkçe yaması var mı bilmiyorum. Orijinal halinde de Türkçe dil desteği bulunmuyor.
Resimde gösterdim ev ikonunu umarım bulursun

Dosya Ekleri

• kjpFJfh.png
    kjpFJfh.png
    211,6 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı