Terraira FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Mert_Koçak

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ7-11800H
Nvidia RTX 3050 Ti 4GB
32 GB DDR4 Ram
1+0.5 TB SSD
Merhaba arkadaşlar, Terraria oynarken FPS kısıtlayıcıyı kapatıyorum ve kontrol ettiğimde 144 FPS aldığım gözüküyor ancak 60 FPS oynuyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Not: Ekranım 144Hz RTX 3050 Ti ve i7 11800 ile oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.

144 FPS gözükmesine rağmen 60 FPS aldığınızı nereden anladınız?

Oyunu 60 FPS'e sabitlesem de 144'e çıkartsam da hiçbir değişiklik olmuyor ancak Xbox game Barr'dan baktığımda FPS artışı görüyorum. Masaüstüne çıkınca aradaki farkı bariz görebiliyorum.

Oyunu 60 FPS'e sabitlesem de 144'e çıkartsam da hiçbir değişiklik olmuyor ancak Xbox game Barr'dan baktığımda FPS artışı görüyorum.

Terraria da 60 ile 144 arasındaki farkı gözünüz ile görmeniz zaten mümkün değil. Eğer hala güvenmiyorsaniz MSI Afterburner FPS ölçmeyi deneyin.

Terraria da 60 ile 144 arasındaki farkı gözünüz ile görmeniz zaten mümkün değil. Eğer hala güvenmiyorsaniz MSI Afterburner FPS ölçmeyi deneyin.

FPS'i game barr ile ölçtüm ve artış gözüküyor ancak hala akıcı olmuyor. Bilgisayarımı formatlamadan önce farkı görebiliyordum. Acaba performans arttırmak için yaptığım NVIDIA Denetim Masası ayarları ile bir ilgisi olabilir mi?

FPS'i game barr ile ölçtüm ve artış gözüküyor ancak hala akıcı olmuyor. Bilgisayarımı formatlamadan önce farkı görebiliyordum. Acaba performans arttırmak için yaptığım NVIDIA Denetim Masası ayarları ile bir ilgisi olabilir mi?

Monitörünüzü 144 HZ yaptınız mı? Görüntü ayarlarına girin, gelişmiş ayarlara tıklayın. Orada yenileme hızı yazar onu 144 yapın. Format sonrası yenile hızınız 60 da düşmüş olabilir.

1733570274806.png

Monitörünüzü 144 Hz yaptınız mı? Görüntü ayarlarına girin, gelişmiş ayarlara tıklayın. Orada yenileme hızı yazar onu 144 yapın. Format sonrası yenile hızınız 60 da düşmüş olabilir.

Şu an da ayarlar zaten böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı