Valorant'ta FPS sorunu

Ne güzel optimizasyon sorunuymuş herkese oluyor bir bana olmadı. FPS de aynı, drop da yok ilginç. @Renux02 sıcaklık sorunu olabilir mi? Malum yaz geldi işlemci çok ısınıyorsa sıkıntı olabilir.
hocam benim psu sorunum var eski konuma bakarsan görürsün psu yeterli güç vermiyor ekran kartı beslenmiyorda en azından bu soruna ramen 300 fps görüyordum oda gitti

Ne güzel optimizasyon sorunuymuş herkese oluyor bir bana olmadı. FPS de aynı, drop da yok ilginç. @Renux02 sıcaklık sorunu olabilir mi? Malum yaz geldi işlemci çok ısınıyorsa sıkıntı olabilir.

Nedense benim arttı :D.bu terslikte bir iş var.

Hocam eskiden 300 civarı alıyordum 150 civarına düştü güncellemeden sonra.

Ayarlarda değişiklik yaptın mı? Bende de 3300X ve 5500 XT 8 GB var sistemlerimiz aynı sayılır medium ayarlara çekiyorum 250 civarı oynuyorum diyebilirim. Ara ara 200 olduğu da oluyor 300 de ama genelde ortada seyrediyor. Dün gece oynadım en son böyleydi bugün güncelleme gelmediyse eğer.

Şu aralar cidden sinirimi bozuyor anlamadım gitti, Valorant'ta 300 alacağım sistemde 200 görmekte zorlanıyorum. Sizlerde FPS'ler nasıl, cevap bekliyorum. Ve üstüne drop yaşıyorum ve ölüm maçında FPS daha da düşük fight anında drop yiyorum yaşayanlar varsa yazabilir mi?
200 FPS zaten çok iyi, daha ne istiyorsunuz?

Hocam benim psu sorunum var eski konuma bakarsan görürsün psu yeterli güç vermiyor ekran kartı beslenmiyor da en azından bu soruna rağmen 300 fps görüyordum o da gitti.

Ekran kartının %99 kullanılıyorsa güç kaynağı besleme sorunu çıkarabilir. Rekabetçilerde genelde ekran kartı kullanımı ortalama oluyor ve işlemcinin beslediği yere kadar gidiyor. Güç kaynağı çok eski ve sorunluysa bu durumdan ayrı güvenlik için de değiştirmek gerekir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı