PS'de iyi... Steam'da beleş o zaman indirimdeyken 9TLPS Store'da Terraria indirime girmiş 86TL'den 43e düşmüş biraz pahalı geldi ama oyunu her yerde övüyorlar sizce alınır mı?
Arkadaşla Master Mode Plantera kesmeyi denedin mi hiç?PS üzerinden daha oynama şansına erişemedim fakat PC üzerinden oynuyorum. Tek başına belli bir yere kadar zaman geçirmek için ideal bir oyun günde 1 2 saat oynayabilirsiniz sıkılmadan fakat arkadaşla oynamak ayrı eğlenceli oluyor.
Gamepad ile oynamak bir tık zor oluyor. Bilgisayarda klavye ve gamepad farkına kendim deneyerek bakmıştım.PS Store'da Terraria indirime girmiş 86TL'den 43e düşmüş biraz pahalı geldi ama oyunu her yerde övüyorlar sizce alınır mı?
Farklı platformlar ve Türkiye'de yaşıyorsun aldığın her şey kazık ona bakarsan.Sizi bilmem ama ben PS Store'dan alsam büyük kazıklanmış hissederdim. Bu indirimli haliyle bile Steam'deki 4 kişilik paketi indirimsiz fiyatına alabiliyorsunuz. Tabii sizin kararınız.
EA Access sanırsam Playstation tarafında olması lazım. Hiç baktınız mı ?Yeni indirimler gelmişken kendime 1 2 oyun almak istiyorum ama çok kararsız kaldım.
Alsam mı almasam mı zaten çogu oyunun indirimli halleri bile 100tlnin üstünde kendime bi iki oyun belirleyip alıcam 30 40tl lik.
Duymuştum ama çok detaylı araştırmamıştım şimdi bakacağim teşekkürler.EA Access sanırsam Playstation tarafında olması lazım. Hiç baktınız mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.