Terraria almaya değer mi?

454277

Decapat
PS Store'da Terraria indirime girmiş 86TL'den 43e düşmüş biraz pahalı geldi ama oyunu her yerde övüyorlar sizce alınır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210903-142529_PS App.jpg
    Screenshot_20210903-142529_PS App.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 92
PS üzerinden daha oynama şansına erişemedim fakat PC üzerinden oynuyorum. Tek başına belli bir yere kadar zaman geçirmek için ideal bir oyun günde 1 2 saat oynayabilirsiniz sıkılmadan fakat arkadaşla oynamak ayrı eğlenceli oluyor.

PS Store'da Terraria indirime girmiş 86TL'den 43e düşmüş biraz pahalı geldi ama oyunu her yerde övüyorlar sizce alınır mı?
PS'de iyi... Steam'da beleş o zaman indirimdeyken 9TL :D
PS üzerinden daha oynama şansına erişemedim fakat PC üzerinden oynuyorum. Tek başına belli bir yere kadar zaman geçirmek için ideal bir oyun günde 1 2 saat oynayabilirsiniz sıkılmadan fakat arkadaşla oynamak ayrı eğlenceli oluyor.
Arkadaşla Master Mode Plantera kesmeyi denedin mi hiç? 😁 PC'yi kırıyorduk neredeyse :)

Sizi bilmem ama ben PS Store'dan alsam büyük kazıklanmış hissederdim. Bu indirimli haliyle bile Steam'deki 4 kişilik paketi indirimsiz fiyatına alabiliyorsunuz. Tabii sizin kararınız.

Yeni indirimler gelmişken kendime 1 2 oyun almak istiyorum ama çok kararsız kaldım.
Alsam mı almasam mı zaten çogu oyunun indirimli halleri bile 100tlnin üstünde kendime bi iki oyun belirleyip alıcam 30 40tl lik.

Yeni indirimler gelmişken kendime 1 2 oyun almak istiyorum ama çok kararsız kaldım.
Alsam mı almasam mı zaten çogu oyunun indirimli halleri bile 100tlnin üstünde kendime bi iki oyun belirleyip alıcam 30 40tl lik.
EA Access sanırsam Playstation tarafında olması lazım. Hiç baktınız mı ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı